perjantai 27. huhtikuuta 2018

Unelmien hevoskesä?

Kevät tekee tuloaan kovaa vauhtia. Puihin alkaa kasvaa lehdet, ja kukat alkavat koristaa niin kenttää kuin kotipihaakin. Listasin tämän vuoden tammikuussa postaukseen tavoitteita tulevalle kevätkaudelle. Niissä edistyn ihan hyvää vauhtia askel kerrallaan. Viime vuoden toukokuussa puolestaan laadin itselleni Summer Bucket listin, jonka olemassaoloa en tosin edes muistanut kuin kesäloman viimeisillä viikoilla. Tänä vuonna kuitenkin ajattelin yrittää uudestaan, ja laatia Summer Bucket listin, eli vapaasti suomennettuna ämpärilistan kesälle 2018. Listan laatiminen on toki todella kliseistä ja kuuluu lähes jokaisen hevosbloggaajan suunnitelmiin, mutta ehkäpä näin saan kesällä aikaiseksi tehdä jotain. Kohtia on paljon, ja kuvia vieläkin enemmän. Postaus on kuvitettu viime kesällä otetuilla kuvilla.


Kesän hevosleiri, Kille

- Maista paljon uutuusjäätelöitä, ja muita uusia kesäherkkuja - niin ruokia kuin juomia

- Opeta jokin hevonen kumartamaan

- Osallistu kilpailuihin, ja niin moneen luokkaan kuin mahdollista

- Kokeile maasta käsittelyä ja ratsastusta pelkällä riimulla/varusteitta

- Vietä paljon aikaa tallilla, ja muista nauttia tallihommista sekä ylipäätänsä hevosten läsnäolosta. Toteuta kesästä unelmien hevoskesä


Naantali, Kultaranta

- Osta järjestelmäkamera ja ikuista tämän vuoden kesä kuviin

- Liiku rennosti - ota itseäsi niskasta kiinni, ja pidä mieli virkeänä lenkkeilyn ja muun urheilun avulla ratsastuksen lisäksi

- Vietä vähintään kymmenen tunnin tallipäivä

- Näe paljon kavereita, ja vietä aikaa muidenkin kuin itsesi kanssa. Kierrä Linnanmäen kaikki laitteet ystäväporukan kanssa, pidä aurinkoisen päivän piknik hyvässä seurassa, tai mitä vain muuta


Naantali, Kultaranta

- Opettele tekemään uusia ja erilaisia lettejä hevosille, ja muista treenata perinteisimpiäkin tyylejä hevosille, ja miksei omaankin päähän

- Pyörähdä vähintään yhdessä hevostapahtumassa, esim. Hevoset Kaivarissa -tapahtuma

- Ota ilo irti jokaisesta lomapäivästä, ja nauti jokaisesta päivästä ilman sadetta - ulkona tietenkin!

- Pidä blogi aktiivisena, mutta älä stressaa postauksista ja blogin aktiivisuudesta liikaa.


Helsinki, kaivopuisto, Hevoset Kaivarissa

- Käy ulkomailla, joko kaupunki- tai rantalomalla

- Luo kesäinen Spotify-lista, ja fiilistele uusia ja freesejä, sekä vanhoja ja hyviä kesäbiisejä

- Ui niin paljon kuin sielu sietää, ja heitä talviturkki mahdollisimman ajoissa

- Valmista itse mehujäätä erilaisista aineista - smoothieista, pilteistä, mehuista.. Lista on pitkä

- Pelkkien televisiosarjojen sijaan katsele välillä kirjoja ja lehtiä. Unohda puhelin, ainakin välillä


Kreikka, Korfu

 - Kokeile rohkeasti uusia reseptejä, ja loihdi erilaisia kesäisiä herkkuja kakuista kekseihin

- Syö paljon ihanan tuoreita ja kotimaisia marjoja

- Suorita ripari onnistuneesti, pidä kivat rippijuhlat, ja koita saada rippikuvat Brydjan tai jonkun muun hevosen kanssa. Samalla koita vierailla mahdollisimman monen kaverin rippi- ja valmistujaisjuhlissa.

- Tee niin pitkiä kuin lyhyitäkin pyöräretkiä, ja koita edes kerran taittaa matka tallille ja takaisin pyöräillen (yht. 20 km)

- Last but not least - muista rentoutua!


Kesän hevosleiri, Toukka

En millään jaksaisi odottaa kesää, mutta kyllä se sieltä vielä tulee. Minulla on kesälle paljon suunnitelmia, ja toivottavasti saan toteutettua lomailun sekä lepäämisen ohella näitä ämpärilistan kohtiakin mahdollisimman paljon, tai vaikkapa kaikki kohdat! Postauksen listan kohdista saa ehdottomasti ottaa ideaa omaan Summer Bucket listiin, ja toivonkin postauksen inspiroivan joitakin toteuttamaan myös samantapaisen ämpärilistan. Ei muuta kuin ihanaa viikonloppua kaikille! Mitä suunnitelmia teillä on kesää varten? Pelkkää hevostelua vai kenties ulkomaanmatka? Kerro kommenteissa!

-Pihla

12 kommenttia:

 1. Oi vitsi oispa jo kesä! Ihanan kesäinen postaus, täytyisi itsekkin listailla kesälle kaikkea kivaa muistiin, kohta jo aloitellaan lomaa vaikka ulkona vielä suht kylmä onkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, kesä kyllä sais tulla jo! Ja kiitos paljon! :) Kannattaa listailla kesälle jotain tekemistä, niin saa paremmin aikaiseksikin kaikkea

   Poista
 2. Sähän ootkin keksinyt tähän vaikka mitä! Omaan listaani olen keksinyt vasta ihan muutamia kohtia, mutta enköhän mä ennen kesälomaa jotain saa aikaiseksi :D Mä pidän peukkuja, että saat toteutettua nää kohdat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, en itekkään tiiä miten sain näin paljon kohtia lopulta keksittyä, kun kuuden kohdalla meinasin jo luovuttaa.. :D Ja kiitos, toivotaan, että molemmat saadaan toteutettua oman ämpärilistan kohdat!

   Poista
 3. Tää sun lista kuulostaa tosi kivalta! Mä en oo keksinyt itselleni oikein mitään, mutta ajokortti on kyllä yks päällimmäinen kesän juttu! Ja ehkä vähän ikävämpänä bilsan kirjoituksiin lukeminen, mutta onneksi jää aikaa kaikelle muullekin!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Toivottavasti saat ajokortin kouraasi kesällä, ja bilsan kirjoituksiinkin lukeminen onnistuisi. Pitää muistaa myös ihan vaan lomailla kun kerrankin lomaa on! 😎

   Poista
 4. Tosi hyviä "tavoitteita" olet kyllä asettanut itsellesi! :) Monipuolisia ja rennon letkeitä, mutta haasteitakin- juuri sellaisia, kuin pitääkin olla! :) Toivottavasti kesästäsi tulee mahtava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Siiri! Mahtavaa kesää myös sulle! :)

   Poista
 5. Vau miten paljon kohtia keksit! Ihan hävettää minun parin kohdan listani tämän rinnalla :D Toivottavasti pääset toteuttamaan mahdollisimman monta kohtaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, en kyllä itekkään tiiä miten keksin näin paljon kohtia! :D Kiitos, ja toivotaan, että saan mahdollisimman monta kohtaa toteutettua!

   Poista
 6. Tosi kivoja kohtia oot kyllä keksinyt! Omalta osaltani en tiedä tuleeko summer bucket listiä toteutumaan tai jos tulee, niin ei ainakaan ihan alkukesästä. Saa nähdä, mitä tulevan pitää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Toivottavasti säkin saisit edes jonkun lyhykäisen ämpärilistan kesälle laadittua ja toteutettua kaikki kohdat!

   Poista

Ennen kuin kysyt..
.. Muokkaan kuvani Adobe Photoshop Fixillä
.. Canon EOS 1300D ja iPhone 6 toimivat kuvausvälineinäni
.. Mikään blogissa esiintyvistä hevosista ei ole omistuksessani

Muista kommentoidessasi olla asiallinen! Positiiviset kommentit piristävät kirjoittajan päivää, mutta rakentava palaute on ehdottomasti tervetullutta, kunhan et lähde haukkumaan ketään tai mitään.