maanantai 27. maaliskuuta 2017

Lempi ratsastusvarusteeni

Moi! Tässä postauksessa kerron omien kokemusten perusteella mielestäni hyviä ratsastusvarusteita, jotka ovat nousseet ihan lemppareikseni. Muistutan vielä, että kaikki ovat omia mielipiteitäni kyseisistä tuotteista! Jos minusta joku tuote on hyvä, se ei tarkoita että kaikki tykkäisivät siitä. Kerron myös tuotteen huonoja puolia, jos sellaisia olen käytön aikana havainnut.Lempi ratsastusvarusteeni:

1. Jacson-talviratsastushanskat

Ostettu XXL:stä joulukuussa 2016. On vielä saatavilla.

Hyvät puolet:

- Kiva väri
- Heijastimet nimettömän, pikkurillin ja keskisormen kohdalla. Myös merkki ja viiva heijastinta, joka on erittäin positiivinen asia! Todella mainiot esim. maastossa!
- Todella pehmeät, lämpimät ja mukavat kädessä
- Paksut, joten talvella ei sormet taatusti palellu!
- Sopivat todella tuuliseen ja sateiseenkin säähän, sillä ne pitävät vettä ja tuulta.
- Kestävät

Huonot puolet:

- Joissain tilanteissa hieman kömpelöt, sillä ne ovat niin paksut2. HV Polon ratsastushanskat

Ostettu XXL:stä joulukuussa 2016. On vielä saatavilla.

Hyvät puolet:

- Ihanan pehmeät ja mukavat kädessä
- Ratsastettaessa saa todella hyvän otteen ohjista
- Ohuet, joten sopivat melko kuumillekin säille
- Tyylikkäät ja kivan väriset

Huonot puolet:

- Ei sovi koville sadekeleille, sillä imaisee veden nopeasti kankaan läpi, joten hanskat ovat kuin kylvyssä käyneet esim. Ratsastuksen jälkeen ja kädetkin saattavat kastua.3. Horzen ratsastussukat


 Hyvät puolet:

- Mustat, joten sopivat melkein kaiken kanssa
- Todella pehmeät ja mukavat. Myös yksinkertaisuus, eli tässä tapauksessa vain varressa lukeva "HorZe", miellyttää minua.
- Kestävät

Huonot puolet:

- Ovat kesällä vähän kuumat ja talvella taas kylmät, eli soveltuvat loistavasti vain n. 10:n asteen plussakeleille. Kun niiden alle laittaa esim. normaalit pitkävartiset sukat, niin menevät sitten ihan hyvin talvellakin.4. Horzen HZ Crescendo-ratsastushanskat

Hyvät puolet:
- Todella hienot ja kivan väriset.
- Mukavat ja hyvät kädessä. Saa hyvän otteen ohjista ratsastettaessa.
- Laadukkaat, joten kestää pitkään. Ei reiän reikää ole tullut reilun vuoden aikana!
- Hyvät muutaman asteen plussakeleillä.

Huonot puolet:

- Ei sovellu koville pakkasille, vaikka ne talvihanskat ovatkin. Hanskoissa on nimittäin melko ohut vuori5. Horzen ratsastushousutHyvät puolet:
- Mukavat ja joustavat ratsastettaessa sekä muissakin tallihommissa.
- Kestävät, sillä nämä housut ovat olleet minulla käytössä jo 2 vuotta, eivätkä olleet menneet rikki!
Huonot puolet:
- Ne ovat mustat, joten kesällä ne ovat aika kuumat, kun ne imevät auringon valoa ja lämpöä enemmän itseensä kuin esim. Vakoiset housut. Mutta se on ihan joka mustien housujen ongelma.
- Nilkoissa olevat tarrat, joiden ideana on kai saada ne paremmin kenkien päälle? En tiedä, mutta mielestäni ne ovat vähän turhat ja ärsyttävät.
Nämä tuotteet listasin tähän postaukseen. Kuten varmasti huomasitte, pidän erittäin paljon Horzen ratsastusvarusteista :D Jos uusia lemppareita ilmaantuu, niin toinen osa varmasti tulossa!


Kiitos kun luit postauksen! Toivottavasti se oli mieluinen! 

Olen ollut tämän päivän vain kotona lepäilemässä ja sairastamassa. Minulle tuli kauhea into kirjoittaa postaus. Mitään erityistä ideaa minulla ei ollut ennalta, joten pitkän mietinnän jälkeen päädyin sitten tekemään tällaisen postauksen. Loppupäivän ajan aion varmaan lukea, olla puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Suunnitelin myös katsovani mahdollisesti jonkun elokuvan. Ehkä huomenna suuntaan jo kohti koulua!

Kivaa alkuviikkoa! -Pihla

Kerro ihmeessä mielipide tästä postauksesta, ja mikä on sinun oma lempi ratsastusvarusteesi? 

4 kommenttia:

 1. Ratsastuahousuissa on nilkkojen kohdalla tarrat siksi, että ratsastushousut menisivät paremmin ratsastuskengän sisään. Mielestäni tarrat ovat erittäin hyödylliset, sillä ratsastushousut istuvat ja pysyvät paremmin niiden ansiosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun selvensit! Jokaisella ola mielipiteensä, itse en henkilökohtaisesti niin välitä :)

   Poista
 2. Sulla on ihana blogi! ♥ Kiva ulkoasukin tykkään tosta bannerista :) Kirjoitat myös todella sujuvasti ja tekstiä on mukava lukea!

  Voisit tehdä semmoisenkin postauksen kuin; jodhburit & chapsit VAI saappaat, arvostelupostauksen, jos olet kumpiakin käyttänyt.

  Jään seurailemaan sun blogia ;)

  kakskorvaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, mahtavaa kun tykkäät blogini ulkoasusta ja kirjoitustyylistä! ♥ Itse käytän vain jodhpureita, joten saappaista en osaa oikein mielipidettä sanoa, mutta kiitos silti postausideasta! Pistetään korvan taa :D

   Poista

Ennen kuin kysyt..
.. Muokkaan kuvani Adobe Photoshop Fixillä
.. Canon EOS 1300D ja iPhone 6 toimivat kuvausvälineinäni
.. Mikään blogissa esiintyvistä hevosista ei ole omistuksessani

Muista kommentoidessasi olla asiallinen! Positiiviset kommentit piristävät kirjoittajan päivää, mutta rakentava palaute on ehdottomasti tervetullutta, kunhan et lähde haukkumaan ketään tai mitään.