Ímynd frá Hrísum

kuva: @pihlamaariaphotography

kuva: Maija I.

Ímynd frá Hrísum "Impi"
- islanninhevonen
- s. 2007, Islanti
- kulomustankirjava tamma


Impi on todella herkkä, mutta äärettömän ihana tamma! Sillä on tosi kiva ja hyvä töltti, rento ravi ja käynti sekä reipas laukka. Se on nelikäyntinen, mutta sen kaikki askellajit ovat todella hyvät ja kivat. Impin kanssa tärkeintä on saada se rennoksi ja pehmeäksi suusta. Impi on tosi osaava maastakäsittelyssäkin, reipas maastoponi ja hyvällä ratsastuksella hyppääkin oikein nätisti. Monitoimiponin kanssa voi tehdä melkein mitä vain ja se on usein tosi rauhallinen, mutta täytyy kuitenkin pitää mielessä sen herkkyys korvien välissä.

Impi on todella opettavainen ja mielettömän kaunis poni herasilmänsä kera! Tänä vuonna tavoitteena on päästä kisaamaan Impin kanssa ainakin T8 ja V5 -luokkia ja treenata yleisesti kaikkea. Onneksi Impi on todella kiltti ja opettavainen; se ei anna mitään ilmaiseksi, mutta kun itse onnistuu ratsastuksessa, Impi antaa paljon takaisin. Siksi se onkin yksi lempihevosistani!


kuva: Maija I.

kuva: Anna LiljeforsEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysytyimpien vastaukset:
-Muokkaan blogin kuvat Adobe Lightroom CC -sovelluksella
-Blogin kuvat on otettu Canon EOS 1300D:llä ja iPhone 6:lla
-Mikään blogissa esiintyvistä hevosista ei ole omistuksessani

Muista kommentoidessasi olla asiallinen! Positiiviset kommentit piristävät kirjoittajan päivää, mutta rakentava palaute on ehdottomasti tervetullutta, kunhan et lähde haukkumaan ketään tai mitään.