Frökk frá Middal

kuva: @ainalaukassa
kuva: Nea V.

Frökk frá Middal "Frökk"
- islanninhevonen
- s. 2002, Islanti
- ruunihallakko tamma


Frökk on todella ihana ja reipas tamma! Se on hoitaessa todella kiltti ja kaikin puolin oikein fiksu poni. Ratsuna se on tottelevainen, mutta tarvitsee määrätietoista ja energistä ratsastusta. Sen töltti on tosi kiva, kunhan siihen sen jalat saa aktiivisesti liikkumaan ja ponin taipumaan hyvin. Ravi sillä on aavistuksen hankalampi, mutta kehittynyt paljon parempaan suuntaan ja nyt ihan hyvä. Laukka Frökillä on rento ja kiva! Frökki on mielettömän kiva ja yritteliäs, ja palkitsee ratsastajansa hyvästä ratsastuksesta.

Frökk on myös maastossa tosi hauska ja nostaa itsensä vielä astetta paremmaksi, sillä rakastaa lenkkejä maastossa. Frökillä en ole koskaan kilpaillut, mutta tänä vuonna olisi mukava päästä vähän valmentautumaan ja kisaamaankin sillä! Frökk on ihan lempparini tällä hetkellä, sillä viime aikoina olen mennyt sillä jonkin verran ja todella onnistuneita tunteja.kuva; @ainalaukassa

kuva: Anna Jalli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysytyimpien vastaukset:
-Muokkaan blogin kuvat Adobe Lightroom CC -sovelluksella
-Blogin kuvat on otettu Canon EOS 1300D:llä ja iPhone 6:lla
-Mikään blogissa esiintyvistä hevosista ei ole omistuksessani

Muista kommentoidessasi olla asiallinen! Positiiviset kommentit piristävät kirjoittajan päivää, mutta rakentava palaute on ehdottomasti tervetullutta, kunhan et lähde haukkumaan ketään tai mitään.