maanantai 20. tammikuuta 2020

Valokuvaustilit kunniaan!

Viime postauksesta onkin vierähtänyt "vähän" pidempi tovi! Ajattelin elävöittää hieman blogiakin uuden vuosikymmenen kunniaksi niin ulkoasun kuin tektin muodossa.

Instagram on täynnä todella upeita hevostilejä. Monet päivittelevät normaalista arjestaan esimerkiksi vuokrahevosensa kanssa, tai kilpailun täyteisistä viikoista! Useat jakavat toisille lempi hevostilejään, mutta valokuvaustilit pääsevät harvemmin valokeilaan. Siispä, tässä postauksessa jaan omia suosikkejani hevospainotteisista valokuvaustileistä. Kunniaan pääsevät nimen omaan ne pienimmät valokuvaustilit, jotka eivät välttämättä ole kovinkaan monen tiedossa, mutta ansaitsisivat suurempaa näkyvyyttä. Olen kerännyt yhteensä neljä todella hyvää tiliä kasaan mielettömillä kuvilla tämän maanantain iloksi!@rosakphotography

Upeiden Nikon-kameralla otettujen kuvien takaa löytyy kuopiolainen harrastevalokuvaaja Rosa Korhonen. Tältä tililtä löytyy erilaisia hevoskuvia joka lähtöön, niin suloisia halikuvia kuin lumoavia studiokuvia. Kuvista välittyy värit ja tunnelma ruudun toiselle puolelle asti! Jokainen kuva on kuin oma taideteos, joiden takaa löytyy tarina. Kuvat tuovat parhaat puolet esiin niin malleista kuin maisemista, eikä virheille ole jätetty varaa.


Kuva tililtä  @rosakphotogtaphy / Roosa Korhonen


@idalainephotography

Onko sinulla etsinnässä ratsastuskuvien kaveriksi jotain raviurheilupainotteisempaa valokuvaustiliä? Ei hätää, nimittäin Ida Laineen valokuvaustililtä niitä ravikuvia löytyy. Niiden lisäksi on kuvia ainakin esteiltä, kouluradoilta ja monté-kilpailuista! Toista näin monipuolista tiliä hyvälaatuisilla kuvilla et ihan helposti löydäkään. Idan kuvat ovat aina hyvälaatuisia ja edustavia, eikä näin hyviä ravikuvia hevillä löydäkään.


Kuva tililtä @idalainephotography / Ida Laine


Olga Mäkinen ylläpitää tätä valokuvaustiliä, ja hyvin muuten pitääkin. Tilin kuvia katsellessa ei voi muuta kuin ihailla taitoa kameran takana. Kuvat ovat laadultaan todella hyviä, ja niistä välittyy ihana tunnelma, mikä on todella tärkeää valokuvauksessa. Kuvien värisävyt ja värien harmonia ovat täydellisesti kohdallaan. Eihän tätä tiliä ja näitä kuvia voi muuta kuin kehua!


Kuva tililtä @olgamphotos / Olga MäkinenJenna Hänninen on lahjakas ja hyvä valokuvaaja, jonka kuvaustililtä löytyy monipuolista sisältöä ja varsinkin upeita estekuvia! Esteratsastuksen kuvaaminen on melko haastavaa, mutta Jenna taitaa sen todella hyvin. Kuvat ovat hienoja, ja ratsastuksen lisäksi kuvien joukkoon mahtuu ihanan tunnelmallisia kuvia palkintojenjaoista sekä kuvia ennen suoritusta, joista valmistautunut tunnelma välittyy ruudunkin läpi. Upeita ja luovia kuvia hienolla tunnelmalla!


Kuva tililtä @jennahanninenphotography / Jenna Hänninen


Toivottavasti löysitte uusia mielenkiintoisia seurattavia tämän postauksen kautta. Miten teidän vuosi on lähtenyt liikkeelle?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysytyimpien vastaukset:
-Muokkaan blogin kuvat Adobe Lightroom CC -sovelluksella
-Blogin kuvat on otettu Canon EOS 1300D:llä ja iPhone 6:lla
-Mikään blogissa esiintyvistä hevosista ei ole omistuksessani

Muista kommentoidessasi olla asiallinen! Positiiviset kommentit piristävät kirjoittajan päivää, mutta rakentava palaute on ehdottomasti tervetullutta, kunhan et lähde haukkumaan ketään tai mitään.