Pihla

Minä, Pihla, olen blogin pitäjä ja kaikkien postausten takana. Olen 16-vuotias eli 2003 syntynyt tyttö Riihimäeltä. Käyn tällä hetkellä lukiota ensimmäistä vuotta ja lempiaineisiini kuuluu psykologia, yhteiskuntaoppi ja musiikki. Harrastan kitaran soittoa, valokuvausta ja tietenkin ratsastusta.


Kuva: Lumi Lyytimäki

Aloitin hevosharrastukseni 2014 alkeiskurssilla kolmikäyntisillä hevosilla. Heti 2015 alussa siirryin islanninhevosten pariin nykyiselle tallilleni Iso-Tuomistolle. Ratsastus on siis kuulunut harrastuksiini pian jo 6 vuotta! 2019 maaliskuussa liityin tallimme Junnutiimiin, jonka kanssa olen päässyt kisaamaan, valmentautumaan ja kehittymään muutenkin niin ratsastajana kuin hevosen käsittelijänä. 

2019 kilpailin ja valmentauduin lähinnä Örkillä, mutta tänä vuonna suunnitelmissa olisi kisata ja valmentautua ainakin Impillä ja Frökillä, jotka ovatkin lempihevosiani tällä hetkellä. Liikutan myös välillä minishetlanninponi Cheriä ja islanninhevostamma Askjaa maasta käsin puuhailemalla.


Örk frá Árhóli, kuva: @ainalaukassa


Olen harrastanut kitaran soittoa pian kaksi vuotta, kuten myös valokuvausta. Olen luonteeltani aika harkitseva, tarkka ja kiltti sekä tosi iloinen ja positiivinen! Uusien ihmisten seurassa olen aika hiljainen, mutta kavereiden seurassa todella sosiaalinen. Olen eläinrakas, ystävällinen ja melko musikaalinen. Rakastan rikossarjoja ja palapelejä, mutta olen maailman huonoin pitämään kasveja elossa!
4 kommenttia:

  1. VAIKUTAT TOOSI MUKAVALTA💕💗😍💗

    VastaaPoista
  2. oi, oot tosi kaunis ja ridaat myös ihan super hyvin! :)

    VastaaPoista

Kysytyimpien vastaukset:
-Muokkaan blogin kuvat Adobe Lightroom CC -sovelluksella
-Blogin kuvat on otettu Canon EOS 1300D:llä ja iPhone 6:lla
-Mikään blogissa esiintyvistä hevosista ei ole omistuksessani

Muista kommentoidessasi olla asiallinen! Positiiviset kommentit piristävät kirjoittajan päivää, mutta rakentava palaute on ehdottomasti tervetullutta, kunhan et lähde haukkumaan ketään tai mitään.