lauantai 25. maaliskuuta 2017

My day 24.3.17

Moi! Tänään luvassa my day-postausta! Kerron siis perjantai päivästäni kuvina ja teksteinä. Pidemmittä puheitta itse postaukseen!

Klo 7.00 heräsin herätykseeni. Nousin ylös ja tein aamutoimet. Sain kyydin kouluun ja kahdeksan aikoihin saavuin koululle. Meillä oli kaksi ensimmäistä tuntia kuvataidetta. Teen parhaillani mandalaa kuvistyönä.Mandalani ja koulumme geotägi snapchatissa

Samalla tunnilla kävimme kysymässä kansliasta, onko kaverini kännykkää löydetty kun hän hukkasi sen eilen. Onneksi se löytyi! Ikkunasta näkyi kiva maisema, joten olihan siitä pakko ottaa kuva:

Seuraavaksi meillä oli kaksoistunti fysiikkaa. Meillä oli pistokoe, mutta onneksi olin vähän lueskellut kappaletta! Se ei silti mennyt kovin hyvin, sain 7½:n. Fysiikan tuntien jälkeen meillä oli ruokailu. Ruoaksi oli kalakeittoa, mutta olen allerginen kalalle, joten minulla oli jauhelihakeittoa.

Ruoan jälkeen lähes kaikki meidän luokkalaiset olivat ihan paniikissa, minä mukaan lukien, sillä seuraavan tunnin historian koe jännitti meitä! Onneksi olin aloittanut lukemisen jo maanantaina. Koe oli melko helppo. Osasin vastata kaikkiin kysymyksiin järkevästi, ja esseetehtäväkin meni ihan hyvin! Odotan saavani ehkä yhdeksikön.

Ennen koetta!

Historiantunnin jälkeen meillä oli vielä tunti englantia. Siellä ei mitään ihmeellistä. Sen jälkeen eli klo 14 pääsimme kotiin!

Koulun jälkeen kaverini tuli meille. Teimme yhteiselle keppihevosellemme suitset, jotka saimme melkein valmiiksi. Puoli viiden aikoihin kaverini lähti.

Tekemämme keppihevonen. Se on suomehevosruuna Vilpurin Viilettäjä "Valtsu".

Viiden aikoihin söin perheeni kanssa päivällisen. Sitten vaihdoin tallivaatteet ja lähdin tallille. Äitini vei minut, kuten aina!

Tallilla menin katsomaan tuntilistasta kellä menen. Suureksi yllätykseksi nimeni kohdalla luki Kille! En ollut ikinä mennyt sillä! Se on erään tallilaisen oma hevonen, joka oli tänään tunnilla. Olin aika innoissani, kun kuulin kuinka kiva Kille on! Aloin hoitamaan sitä ja varustin sen.

Kille ennen tuntia

Kille ennen tuntia

Tunnilla menimme:

Musta-ura
Sininen-käynti
Menimme käynnissä kiemurauraa ja kokouraa molempiin suuntiin. Kille oli ihan hyvä käynnissä.

Musta-ura
Vihreä-töltti
Töltissä menimme kokouraa ja kiemurauraa molempiin suuntiin. Killellä oli kivan tasainen töltti. Se oli siinä ihan reipaskin!

Musta-ura
Oranssi-ravi
 Ravissa menimme myös kokouraa ja kiemurauraa. Kille työskenteli ravissakin hyvin!

Musta-ura
Sininen-käynti
Oranssi-ravi
Vaaleanpunainen-este
Hyppäsimme tunnilla! Menimme aluksi todella pientä estettä jonka hevoset pääsivät vain astumalla siitä yli ravissa, koska hevosilla ei ole voitu hypätä pitkään aikaan kentän kunnon takia. Kille kuumuu aika helposti, joten menin todella rauhallista ravia. Kille hyppäsi tosi hyvin, eikä tiputtanut kertaakaan! Este nostettiin ristikkoon kun kaikki olivat menneet pienen esteen muutaman kerran. Silloinkin Kille meni todella hyvin!

Loppukäyntien jälkeen kaikki tulivat kaartoon ja alas heppojen selästä. Tallissa hoidin Killen ja se vietiin tarhaan. Annoin sille myös omenanmakuisen heppanamin. Killen mielipide oli siitä varmaankin 4/5. Otin myös paljon kuvia hepoista:

Tyge

Toukka

Toukka

Tinna

Tinna

Safir ja Seifur :D


Safir ja Seifur

Mosí

Kille ja minä

Kille

Lammas Ella

Illalla kun saavuin kotiin, kävin suihkussa, söin iltapalaa ja aloin kirjoittelemaan tätä postausta. Puoli yhdentoista aikoihin menin nukkumaan!


Kiitos kun luit postauksen! Toivottavasti se oli mieluinen!

En olekaan pitkään aikaan kertonut varsinaisesti kuulumisiani. Viikkoni on sujunut todella hyvin!
Minulle iski nyt viikonlopuksi harmillisesti flunssa. Saa nähdä pääsenkö kouluun alkuviikosta.

Kiitos vielä Helille uudesta banneristani!

Kivaa viikonloppua! -Pihla
Kerro ihmeessä mielipide postauksesta ja millaiset postaukset teitä kiinnostaisi jatkossa?

2 kommenttia:

  1. Ihan kiva postaus. Kuvia oli hiukan liikaa, teksti olisi voinut olla kiinnostavampaa sekä olisi ollut kiva kuulla itse ratsastuksesta enemmän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ok, kiitos palautteesta! Ensi kerralla sitten enemmän ratsastuksesta ja vähemmän muusta päivästä :)

      Poista

Kysytyimpien vastaukset:
-Muokkaan blogin kuvat Adobe Lightroom CC -sovelluksella
-Blogin kuvat on otettu Canon EOS 1300D:llä ja iPhone 6:lla
-Mikään blogissa esiintyvistä hevosista ei ole omistuksessani

Muista kommentoidessasi olla asiallinen! Positiiviset kommentit piristävät kirjoittajan päivää, mutta rakentava palaute on ehdottomasti tervetullutta, kunhan et lähde haukkumaan ketään tai mitään.