maanantai 22. toukokuuta 2017

Hevoset kaivarissa

Moi! Ensiksi haluaisin pahoitella, että toukokuu on jo reilusti yli puolenvälin, ja tämä on vasta kolmas postaus tässä kuussa. Minulla ei ole ollut vain yksinkertaisesti aikaa ja motivaatiota blogiin. Koulussa on ollut paljon kokeita. Niihin luku on vienyt minulta suurimman osan vapaa-ajasta, sillä halusin kunnolla panostaa loppukevääseen. Myös motivaation puutetta löytyi. En kuitenkaan sen enempää ala selittelemään ja pahoittelemaan hiljaisuutta blogissa. Nyt postauksia alkaa tulemaan normaaliin tahtiin, ja kesälomalla normaalia nopeampaan tahtiin!

Se ei kuitenkaan ollut tämän postauksen idea, vaan eilinen päiväni! Olin eilen Helsingissä Hevoset Kaivarissa -tapahtumassa ja muutenkin kiertämässä vähän Helsinkiä. Tässä postauksessa kerron siis Helsinkipäivästäni. Saatte myös nähdä paljon kuvia!

Aamulla suuntasimme äitini kanssa kohti Helsinkiä. Menimme sinne 10.55 lähtevällä junalla. Perille päästyämme suuntasimme kohti kauppakeskus Forumia. Siellä kävimme muutamissa kaupoissa sekä syömässä. Sen jälkeen kävimme vielä Stockmannilla.

Lähdimme tämän jälkeen kävelemään kaivariin. Siellä menimme ensimmäiseksi kiertelemään myyntikojuilla ja muilla eläinpisteillä.

Vähän ennen kolmea menimme jo ravisuoran viereen, koska siellä oli alkamassa islanninhevosten 150 metrin passijuoksu, jossa kisasi tuttujani, kuten ratsastuksenopettajani. Sain napattua lämmittelystä niin kuin itse kisastakin paljon tosi kivoja kuvia!
Kaikki kuvat (C)
1. 
 2.
 3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.   

10.
11.
12.

Passikisan jälkeen kävimme ostamassa jäätelöt ja lähdimme vielä kiertämään erilaisilla pisteillä ja myyntikojuilla. Mukaan Kaivarista tarttui pari ostosta:Ensimmäisenä tämä loimi. Se ei kyllä ole oikeiden hevosten loimi, vaan keppariloimi!
Mukaan tarttui myös toinen kepparijuttu, nimittäin tosi kivat grip-ohjat värissä harmaa. 
Näitä en ostanut, vaan sain islanninhevosyhdistyksen pisteeltä, mutta ajattelin silti näyttää ne. Sain ilmaiseksi tosi kivat issikka-aiheiset pelikortit!  


Tässä oli tämä kuvatäyteinen postaus Hevoset Kaivarissa- tapahtumasta! Toivottavasti piditte!

Kertokaa ihmeessä mielipide postauksesta, olitko sinä käymässä tässä tapahtumassa ja mikä oli suosikki kuvasi passikisasta? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysytyimpien vastaukset:
-Muokkaan blogin kuvat Adobe Lightroom CC -sovelluksella
-Blogin kuvat on otettu Canon EOS 1300D:llä ja iPhone 6:lla
-Mikään blogissa esiintyvistä hevosista ei ole omistuksessani

Muista kommentoidessasi olla asiallinen! Positiiviset kommentit piristävät kirjoittajan päivää, mutta rakentava palaute on ehdottomasti tervetullutta, kunhan et lähde haukkumaan ketään tai mitään.