tiistai 30. toukokuuta 2017

Summer bucket list 2017

Moi! Tänään ollaan postauksen parissa, jonka kanssa olen ehkä hieman myöhässä. En tiedä. Luvassa siis minun summer bucket list vuosimallia 2017! Listasin 15 kohtaa, jotka pyrin toteuttamaan tulevan kesän aikana. Osa liittyy hevosiin, osa ei. Aikaa minulla on 1.6-31.8, sillä mielestäni tuo aikaväli on virallista kesää. Syyskuussa katsotaan sitten miten kävi!

My summer bucket list 2017

1. Käy katsomassa raveja. [ ]
Ideana siis käydä katsomassa raveja kesällä, sillä en ole koskaan käynyt raveissa! 

 2. Mene mökille. [ X ]
Meidän perheellä ei ole omaa mökkiä, mutta rakastan mökkeilyä, joten haluaisin kesällä käydä vaikka jonkun kaverini mökillä.

3. Vietä tallilla lähes koko päivä. [ X ]
Näin tuntiratsastajana en tietenkään voi viettää arkisin päiviäni tallilla, joten kesällä olisi kivaa päästä viettämään lähes koko päivä tallilla tehden tallitöitä ja hevosia hoitaen.

4. Hyppää uusi este-ennätys. [ X ]
Meidän tunneilla ei kauhean usein hypätä, saatika sitten korkeita esteitä, mutta jos tänä kesänä pääsisi hyppäämään vähän enemmän ja korkeampia esteitä niin saisi uuden este-ennätyksenkin!

5. Käy issikkavaelluksella. [ X ]
Uskokaa tai älkää, olen 2 ja ½ vuotta harrastanut ratsastusta islanninhevosilla, mutta en silti ole ikinä ollut kunnon pitkällä issikkavaelluksella! Pisin vaellus/maasto missä olen ollut, on kestänyt n. 2 tuntia, joten vähintään 3:n tunnin vaellus olisi tavoitteena tehdä/sellaiselle osallistua joko Iso-Tuomistossa tai jollain muulla issikkatallilla. Jos tämä ei onnistu, niin hyväksyn kohdan suoritetuksi, jos menen esimerkiksi ratsastusleirille, jossa käymme vähinään kaksi kertaa maastoilemassa.

6. Ratsasta kaatosateessa ilman satulaa. [ ]
Tämä kohta on ehkä vähän outo, mutta olisihan se nyt mielettömän hauskaa ratsastaa kaatosateessa ja vielä ilman satulaa!

7. Hyppää veteen. [ X ]
Tämä kohta olisi varmasti lähes kaikille helppo nakki, mutta itse olen saanut ala-asteella ihan pienenä koulu-uinneista traumat, kun minut pakotettiin hyppäämään veteen, vaikken halunnut. En ole sen jälkeen, eli liki viiteen vuoteen uskaltanut hypätä veteen edes altaan reunalta. Päätin, että tänä kesänä voitan pelkoni, ja uskallan hypätä veteen, joko järveen tai uima-altaaseen.

8. Käy ulkomailla. [ X ]
Itse asiassa, olen lähdössä perheeni kanssa vajaan kahden viikon päästä ulkomaanmatkalle Kreikkaan, joten tämä kohta onkin jo toteutumassa!

9. Maista vähintään kolmea uutta jäätelöä. [ ]
Jäätelöiden ei tarvitse olla uutuusjäätelöitä vaan minulle uusia jäätelöitä joita en ole ikinä ennen maistanut.

10. Käy jossain Suomen kaupungissa, jossa et ole ennen ikinä käynyt. [ X ]
Tämä kohta olisi kiva toteuttaa, sillä pidän uusista paikoista ja kaupungeista.

11. Leivo heppanameja. [ X ]
Olen kerran aikaisemminkin leiponut heppanameja. Leivoin niitä kaverini kanssa kun olin ehkä 10-vuotias ja lopulta unohdimme ne kaverini kotiin kun lähdimme tallille. Surullinen juttu. Mutta tänä kesänä olisi kiva leipoa ihan itse heppanameja ja vielä saada ne tallille astikin! Siitä on kuitenkin aika kauan aikaa kun niitä olen viimeksi leiponut. Hyviä heppanamireseptejä saa linkkailla kommenttiosioon!

12. Piirrä onnistunut hevosaiheinen piirros. [ X ]
Minun kärsivällisyyteni on lyhyt enkä omasta mielestäni ole erityisen hyvä piirtäjä, joten tämän kesän tavoitteena on oikeasti harjoitella vähän piirtämistä, ja erityisesti hevosten piirtämistä. Jos saisi sitten piirrettyä ainakin yhden onnistuneen hevospiirroksen.

13. Tee kukkaseppele itsellesi ja hevoselle. [ X ]
Tämä kohta olisi todella hauska toteuttaa! En edes osaa tehdä kukkaseppeleitä, joten se täytyy opetella. Sitten kun osaan, teen ehdottomasti minulle ja vaikka Brydjalle kukkaseppeleen. Jos ei kukkaseppeleen teko onnistu, pitää minun tehdä Brydjalle letit harjaan ja häntään sekä koristella ne kukilla, niin kohta on suoritettu.

14. Vie kaikki tarpeettomat vaatteesi ja tavarasi kirpparille, annan kavereille yms. [ X ]
Minulta löytyy turhia tavaroita ja minulle turhia vaatteita jonkin verran, joten olisi hyvä saada huoneestani pois kaikki turhat vaatteet ja tavarat.

15. Vietä 12 tuntia ilman puhelinta. [ ]
Ja ennen kuin kukaan ajattelee, että ei tuo näköjään pysty olemaan ilman puhelinta vuorokautta ja yrittää vain 12 tuntia, niin kyllä, tämä on osittain totta. En tiedä onnistuisinko olemaan ilman puhelinta 24h tuntia putkeen. Haluan kuitenkin kokeilla olla edes jonkin aikaa ilman puhelinta, tablettia yms. joten kokeilen sitä kahtatoista tuntia. Ehkä ensi kesänä sitten se 24h?

Toivottavasti tämä postaus oli mieluinen ja saitte mahdollisesti ideoita teidän summer bucket list:iin! Rangaistuksena kaadan aina ämpärillisen vettä päälleni yhdestä epäonnistuneesta kohdasta.

Viimeinen kouluviikko on käynnistynyt minun osaltani hyvin! Pian sitä ollaankin jo kesälomalla ja kesäkuussa! Uudet kuukauden suosikit siis tulossa piakkoin. Myös tämän kesän ämpärilista pääsee alkamaan!

Kivaa alkuviikkoa! -Pihla
Kertokaa ihmeessä mielipide tästä postauksesta ja mitä te aiotte tehdä kesälomalla?

3 kommenttia:

  1. Olipas kivoja kohtia koko postaus täynnä! :)

    elaimetsydammessa.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Kivoja juttuj, mää en ikinä onnistu mun sbl😂😊

    VastaaPoista

Kysytyimpien vastaukset:
-Muokkaan blogin kuvat Adobe Lightroom CC -sovelluksella
-Blogin kuvat on otettu Canon EOS 1300D:llä ja iPhone 6:lla
-Mikään blogissa esiintyvistä hevosista ei ole omistuksessani

Muista kommentoidessasi olla asiallinen! Positiiviset kommentit piristävät kirjoittajan päivää, mutta rakentava palaute on ehdottomasti tervetullutta, kunhan et lähde haukkumaan ketään tai mitään.