torstai 1. kesäkuuta 2017

Toukokuun suosikit

Moi! Minustakin se tuntuu oudolta. Miten se on edes mahdollista? Tänään on kesäkuun ensimmäinen päivä! Saanko kysyä että toukokuu, minne menit? Miten toukokuu meni näin nopeasti ohi? Näitä kysymyksiä pähkäillessä siirrytään pidemmittä puheitta itse postaukseen eli toukokuun suosikkeihin ja blogifaktoihin!

Blogifaktat
Katselukerrat
Katselukertoja tuli toukokuun aikana yhteensä 726. 
Postauksia yhteensä
Postauksia tuli viime kuussa vain 5 ajan -ja motivaation puutteen takia. Mutta onhan 5 ihan hyvä määrä postauksia, keskimäärin joka viikko 1.
Kommentit
Kommentteja tuli toukokuussa 4. Saataisiinko kesäkuussa paljon enemmän kommentteja?
Luetuin/suosituin postaus
Luetuin ja suosituin postaus oli toukokuussa "Aarre sateenkaaren päässä" -postaus, jossa kerroin Iso-Tuomistoon syntyneestä varsasta.
Aikaa vievin postaus
Aikaa vievin postaus oli varmaankin "Vanha ratsastuspäiväkirjani 2!"-postaus. Se ei ollut mitenkään erityisen työläs ja aikaa vievä, mutta ehkä kuitenkin kaikista aikaa vievin postaus.
Muuta mukavaa

Mitään kovin erikoista blogiin liittyvää ei tainnut viime kuussa tapahtua.


Suosikit

Lempi hevoset toukokuussa

Lempi hevoseni toukokuussa olivat Örk ja Brydja.
Örk siksi, koska menin sillä pitkästä aikaa tunnilla ja meni tosi kivasti! Ja Brydja siksi koska, pääsin menemään sillä tunnilla ja koska, no, Brydja on paras!

Örk

Brydja (ja Mona)

Kivat ja erikoiset hevostapahtumat toukokuussa

Toukokuussa pääsin käymään yhdessä vähän erikoisemmassa hevostapahtumassa, nimittäin Hevoset Kaivarissa- tapahtumassa. Siellä oli tosi kivaa! Kirjoitin sieltä ihan erillisen postauksenkin, jonka pääset lukemaan tästä!

Kuva Hevoset Kaivarissa-tapahtuman passikisasta, jossa kisasi mm. ratsastuksenopettajani! (C)
Kuvassa Milja ja Herakles eli Herkku sekä Anna ja Myrra. Kaikki meidän tallilta!Lempi biisit toukokuussa

Robin- Hollywood hills (Vain Elämää Kausi 6)
Isac Elliot- She
Kygo- Carry Me ft. Julia Michaels
Tykätyin instagramkuvani

Tykätyin ig-kuvani hevostililläni @pihlajaislanninhevoset oli tuo kuva Stellasta ja sen varsasta. Se sai 50 tykkäystä ja yhden kommentinkin!
Lempi instagramtili
Lempi ig-tilini oli toukokuussa @issikoidenkyydissa
Tilillä on kivoja kuvia ja issikoita, eli instagramkäyttäjä minun makuuni!
Lempi blogi

Lempi blogini oli viime kuussa Katri Vesalan Kylmäverinen Unelma -blogi.
Se on tainnut olla ennenkin minun kuukauden suosikeissa. Toukokuussa luin sitä erityisen paljon ja sain joitakin ideoita omaankin blogiin. Paras blogi!
Muutama randomi
Kuvahaun tulos haulle euroviisut 2017


 Erittäin suuri suosikki toukokuulta oli Euroviisut 2017! Seurasin niitä innokkaammin kuin koskaan. Katsoin molemmat semifinaalit sekä finaalin loppuun asti, eli myöhään tuli valvottua, sillä lähetykset loppuivat vasta 0.30-1.30. Euroviisut voitti Portugali kappaleella Amar pelos dois.
Tällaiset olivat minun kuukauden suosikit toukokuulta!
Kivaa ja kylmää kesäkuuta kaikille! Nyt kun ulos katson niin aurinko paistaa, mutta hetkenä minä hyvänsä saattaa alkaa sataa rakeita, niin kuin noin tunti sitten. Onneksi suuntaan ensi viikolla kohti Kreikkaa! Jos siellä ei sataisi rakeita..
Vielä 3 koulupäivää jäljellä ja sitten on kesäloma! Kauhistuttavaa mutta kivaa! Tänään, torstaina meillä on luokkaretki ja menemme vasta kahteentoista kouluun. Siksi minulla oli näin aamusta aikaa kirjoittaa tämä postaus. Huomenna menemme 10 ja meillä on 10-12 luokanvalvojantunnit, jonka jälkeen pääsemme kotiin. Lauantaina 7.45 pitää olla koululla ja 8.00 alkaa 6. ja 7. luokkalaisten kevätjuhla, eli meidän oma kevätjuhla, jossa esiinnymme. Sen jälkeen on vielä 8. ja 9. luokkalaisten kevätjuhla, jossa esiinnymme myös. Melko pitkä lauantai siis tulossa, mutta sitten onkin jo kesäloma!
Kivaa loppuviikkoa kaikille! Nauttikaa viimeisistä hetkistä ennen kesälomaa, varsinkin 9-luokkalaiset ja valmistuvat! -Pihla
Kertokaa ihmeessä mielipide tästä postauksesta ja onko teillä kesälomasuunnitelmia?

2 kommenttia:

  1. Oih ihana kiitos ❤️😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi kun niin kivaa blogia pidät! Mutta ole hyvä vain! 😊❤️

      Poista

Kysytyimpien vastaukset:
-Muokkaan blogin kuvat Adobe Lightroom CC -sovelluksella
-Blogin kuvat on otettu Canon EOS 1300D:llä ja iPhone 6:lla
-Mikään blogissa esiintyvistä hevosista ei ole omistuksessani

Muista kommentoidessasi olla asiallinen! Positiiviset kommentit piristävät kirjoittajan päivää, mutta rakentava palaute on ehdottomasti tervetullutta, kunhan et lähde haukkumaan ketään tai mitään.