tiistai 20. kesäkuuta 2017

Ulkoasun uudistusta toden teolla!

Moi! Tänään luvassa postausta, jossa kerron vähän uudesta ulkoasusta, jonka tein pari päivää sitten. Ulkoasuni uudistui oikein kunnolla! Värimaailma muuttui, banneri muuttui ja aika moni muukin juttu muuttui!

Ulkoasun muuttumiselle on vain yksi syy; olin kyllästynyt jo vanhaan, joten halusin uuden. Monet varmasti muistavatkin edellisen ulkoasuni, jonka oli taiteillut Eevi! Se oli ihana, mutta halusin vähän vaihtelua, olihan vihreä väriteema vallinnut blogissani jo useampia kuukausia.

Entisen ulkoasun viimeisin banneri.


Entinen ulkoasuni. Pahoittelut ikivanhasta bannerista, ei ole uudempaa kunnolista kuvaa
blogini vanhasta ulkoasusta!

Aloitin uuden ulkoasun tekemisen etsimällä sopivaa taustaa blogiin. Ajattelin ensin sinistä väriteemaa, mutta etsittyäni tuloksetta sopivaa sinistä taustaa ja löydettyäni Tiian blogista, tästä postauksesta ihania vapaassa käytössä olevia taustoja, päädyin lopulta vaaleanpunaiseen! Ratkaisu oli vähän radikaali, mutta miksi ei!

Blogini taustakuva.


Löydettyä hyvän taustan, aloin tekemään minulle uutta banneria. Vanhassakin vihreä teema paistoi, joten halusin jotain erilaisempaa kuin viimeiset bannerini. Aloin oikeastaan vain lätkimään kuvia banneripohjalle ja järjestelemään sekä karsimaan niitä. Kun olin saanut kuvat hyvään järjestykseen, valitsin kuville vaaleanpunaisen sävyn. Lopuksi vielä kirjoitin blogin nimen ja etsin sille sopivan fontin. Mietin ja kokeilin myös bannerin sivuille erilaisia "irrotettuja" kuvia, mutta ne eivät ehkä ihan sopineet tähän banneriin. Bannerista tuli ihan kiva, ehkä vähän tylsä, mutta menkööt ainakin jonkin aikaa!

Blogini nykyinen banneri.Kun olin saanut bannerin valmiiksi aloin vähän koodailemaan ja muuttelemaan linkkien ja muidenkin värejä vihreästä pinkkiin/vaaleanpunaiseen. Kokeiltuani myös sinisiä tekstejä sekä läpinäkyvää pohjaa, päädyin nykyiseen lopputulokseen. Koodit pysyivät melko samoina kuin Eevin tekemässä ulkoasussa, vain muutama sai lähteä. Fontit pysyivät myös kaikki samoina. Muutin vähän tervetuloa -tekstiä, lisäsin yhden gadgetin ja muutin muutaman kohdan järjestystä sivupalkissa. Sivuille/ylätunnisteille en tehnyt mitään muuta, kuin lisäsin banneripaja-sivulle 2 banneria, juuri tekemäni tilausbannerin sekä oman uuden bannerini.
Pahoittelut (jälleen..) valkoisesta raidasta vasemmassa sivussa! Tässä kuitenkin pieni katsaus ulkoasuuni.
Tällainen lyhyehkö postaus uudesta ulkoasustani! Toivottavasti kuitenkin tykkäsitte!
Jos haluatte tarkemmin tutkailla uutta ulkoasua niin tehkää se ihmeessä!
ps. blogin taustakuva näyttää mobiiliversiossa oranssilta! En tiedä mitä tehdä, mutta jos sinä tiedät niin kerro! Toivottavasti oranssi ei kuitenkaan teitä haittaa, minua ei juurikaan!

Kertokaa kaikki edes lyhyt mielipiteenne nykyisestä ulkoasustani! Kestän kritiikin, kukaan ei voi olla täydellinen. Omasta mielestäni nykyinen ulkoasu on kivan raikas, ei mikään äklöpinkki kuitenkaan. Se on kiva vaihtelu vihreään, ja pysyy varmaan suht samanlaisena koko kesän. You newer know!

Kivaa alkuviikkoa! -Pihla

2 kommenttia:

 1. Ihanan raikas tämä uusi ulkoasu.
  Olisiko tuon instagram-gadgeftin värin voinut vaihtaa? Se jäi häiritsemään, kun on vihreä ja kaikki muut vaaleampunaista. Muuten tosi kiva ulkoasu 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! 💜 Joo sen vaihtoa mietinkin jossain vaiheessa mutta ihan unohtu 😅 Se menossa piakkoin vaihtoon!

   Poista

Kysytyimpien vastaukset:
-Muokkaan blogin kuvat Adobe Lightroom CC -sovelluksella
-Blogin kuvat on otettu Canon EOS 1300D:llä ja iPhone 6:lla
-Mikään blogissa esiintyvistä hevosista ei ole omistuksessani

Muista kommentoidessasi olla asiallinen! Positiiviset kommentit piristävät kirjoittajan päivää, mutta rakentava palaute on ehdottomasti tervetullutta, kunhan et lähde haukkumaan ketään tai mitään.