tiistai 27. kesäkuuta 2017

Esittelyssä Horzen ja Kärkkäisen ostokset

Moi! Tänään luvassa ostosten esittely hevostavaroista, jotka ostin 21.6. Lahden Horzemyymälästä.
Kaikki ostokset tulivat ehdottomasti tarpeeseen ja ovat kaikki ihania! Esittelen tässä samaisessa postauksessa myös pari hevosjuttua mitkä tarttuivat mukaan samalta reissulta Lahden Kärkkäisestä.

Ja ei, postaus ei ole toteutettu (valitettavasti) yheistyössää Horzen kanssa vaikka niin voisi luulla! Horzen myymälästä sattui vain löytymään kaikki tarvitsemani ja vähän enemmänkin!


Horzen ostokset
Horze Evelyn ratsastushanskatEksyttyäni seinälle, jossa oli paljon ratsastushanskoja ja kokeiltuani näitä, olin ihan myyty! Hanskat tuntuivat heti todella hyviltä ja laadukkailtakin. Ne ovat kivan ohuet ja mukautuvat kämmenen liikkeisiin loistavasti! Nämä olivat siis loisto ostos! Niitä pääsen ratsastettaessa testaamaan tänä perjantaina, samoin lähes kaikkia muitakin ostoksianikin.
Kokeilin hanskoja ensin mustina, sillä ajattelin mustan olevan paras väri. Niistä ei kuitenkaan löytynyt sopivan kokoisia, vain 7 ja 9, eli juuri se minun kokoni 8 puuttui. Vieressä oli kuitenkin samanlaisia, mutta tummansinisenä. Sieltä löytyi onneksi hyvän kokoiset hanskat. Ja itse asiassa, tämä väri olikin paljon parempi, sillä nämä hanskat sopivat täydellisesti seuraavaan ostokseeni!
Horze Active kokopaikkaiset ratsastushousut
  

Olen jo jonkin aikaa miettinyt, että haluaisin uudet ratsastushousut, jotka olisivat jonkun muun väriset kuin mustat, mieluiten tummansiniset. Nykyiset mustat Horzen housuni ovat kuitenkin edelleen todella hyvät ja hyvässä kunnossa, joten en sitten ole alkanut etsimään uusia. Mutta arvatkaa vain löysinkö sieltä myymälästä täysin samanlaiset kuin ne mustat housut ja vielä tummansinisenä. Kyllä! Ja ei siinä vielä kaikki. Ne olivat -70% alennuksessa!! Ainut vain, että koko mitä oli jäljellä, oli aika isoa kokoa, mutta kun kokeilin niitä niin ne olivat ihan hyvät! Vähäsen pitkät, mutta kun laittaa ratsastuskengät jalkaan niin ne ovat varman tosi hyvän mittaiset! Ja mahtuvat ainakin useamman vuoden!
Jos housut eivät olisi olleet niin hyvässä tarjouksessa, niin tuskin olisin ostanut niitä, mutta kun ne kerran maksoivat alennuksella vain vähän päälle 15 euroa, niin mikä jottei. Ainakin minulla on nyt toisetkin hyvät ratsastushousut ja vielä kivan värisinä!
 Horze Adult Tip Toe ratsastussukat

Nämä sukat ovat olleet viime talvena ihan lempi ratsastussukkani! Ne ovat melko paksut, joten ne lämmittävät talvella mukavasti. Käytin näitä valehtelematta varmaan joka ratsastuskerralla viime talven aikana! Ajattelin ostaa toiset samanlaiset, sillä jos vanhat menisivät rikki, hukkaisin ne yms. niin olisin pulassa! Ja onhan sukkiakin ihan kiva pestä välillä! Eikä niitä voi koskaan olla liikaa..
Ostin ne värissä musta, sillä muun värisiä ei ollut, ja koska halusinkin juuri mustat!
  
Horze Supreme Camden talvijodhpurit


Metsästin viime talvena/keväänä kissojen ja koirien kanssa hyviä turvakärjellisiä talvijodhpureja, mutta mistään ei vain tuntunut löytyvän sopivia. Ostin sitten Hankkijasta turvakärjettömät talvijodhpurit, sillä ne olivat ihan hyvät jalassa, eikä muita ollut löytynyt. Nyt kuitenkin löysin ihan täydelliset talvijodhpurit niin paksulla karvavuorella ettei varmasti varpaat palele pakkasilla! Hintaa niillä oli, mutta ensi talvelle tuollaisia kenkiä kyllä todellakin tarvitsin! Ne vanhat sitten vain myyntiin.
Valitsin ne värissä musta, sillä ei muun värisiä ollut. Ja vaikka olisi ollut, niin olisin ottanut silti mustat. Horzen sivuilla missään ei mainita, että kengissä olisi turvakärki, mutta kun vertailen turvakärjettömiä talvijodhpureitani ja näitä, niin nämä tuntuvat selvästi kovemmilta kärjestä, joten joko kengän kärki on jotain maailman kovinta ja vahvinta nahkaa tai sitten se todennäköisempi vaihtoehto, että näissä on sittenkin se turvakärki. Oli tai ei, toivottavasti ne ovat hyvät ja lämpimät! Siltä ne ainakin tuntuivat kun kokeilin niitä siellä myymälässä.
 Horze Supereme Triton ratsastuskypärä


Tämä oli se syy miksi ylipäätänsä Lahteen lähdin; ostamaan uutta ratsastuskypärää. Kriteerit kypärän suhteen olivat pienet. Halusin, että se olisi säädettävä ja väriltään musta. Horzesta onneksi löytyi sellainen kypärä! Kuten kuvasta näkyy, se on musta ja siinä on saumojen kohdalla tuollaiset "timanttijonot" ja edessä tuollainen vähän peilaava ruutu. Kypärä iski heti ensimmäisenä seinältä silmääni, ja se vaikutti kokeillessakin todella hyvältä, joten se tarttui sitten ostoskoriin! Kypärä on tyylikäs, mutta yksinkertainen pienellä pling plingillä!
Syy miksi tarvitsin uutta ratsastuskypärää, oli se, että entinen kypäräni oli ollut minulla jo 3 vuotta ja se päässä oli tultu tiputtuakin useita kertoja, vaikka en päätäni ollut kertaakaan se päässä muistaakseni lyönyt tippuessa. Vanha kypäräni ei myöskään täyttänyt uusia VG1 turvamääräyksiä jotka olivat astuneet voimaan muistaakseni 2016, korjatkaa jos olen ihan väärässä vuosiluvun suhteen. Kypärässä ei myöskään ollut säätömahdollisuutta, ja minun kohdallani se oli talvella pipon kanssa vähän liian pieni, mutta kesällä ilman pipoa vähän liian iso! Oli siis jo korkea aika ostaa uusi. Äitini oli luvannut minulle nimipäivälahjaksi maksaa kypärän, joten kiitos äiti!
 Kärkkäisen heppaostokset

Kärkkäiseltä tarttui mukaan nämä kaksi harjaa. En tiedä/muista kummankaan merkkiä, mutta jotain ihan perus harjoja ne olivat!
Vasemmalla puolella oleva siniharjaksinen pehmeä harja, samoin oikealla puolella oleva harmaa valkoharjaksinen pehmeä harja, olivat molemmat ihan heräteostoksia. Ajattelin melkeimpä vain huviksi ostaa pari harjaa. Molempia testasin torstaina ollessani tallilla kun harjasin Svandiksen lähtökuntoon. Siniharjaksinen harja oli todella hyvä ja putsasi kivasti irtoliat pois! Valkojouhinen harja on ihan mielettömän pehmeä ja sillä oli tosi hyvä harjata esimerkiksi hevosen päätä. Ainut miinus tässä harjassa oli se, että se oli hieman sähköinen. Molemmat olivat kuitenkin ihan kannattavia ostoksia!Tällaiset ostokset tällä kertaa! Toivottavasti tykkäsitte ja ehkä tästä oli apua jollekin, joka pähkäilee vaikka millaiset ratsastushousut ostaisi?

Tällä viikolla on tulossa vielä postauksia, joten tämä viikko olkoot sitten kunnon postausviikko!
Perjantaina pääsen myös vihdoin ratsastamaan! Ja se onkin sitten samalla kevätkauden viimeinen tunti. Toivon tietenkin Brydjaa!
Pirkosta puheen ollen, instagramissa on nimellä @ourdrawss 2 tyttöä. Toinen heistä piirsi pyynnöstäni IHANAN kuvan Brydjasta! Se on niin hieno ja näyttää ihan Brydjalta!
Menkää ihmeessä seuraamaan heidän käyttäjää!

KUVAN KOPIOINTI EHDOTTOMASTI KIELLETTY!

Kivaa alkuviikkoa! -Pihla
Löytyikö näistä ostoksista sinun lempi ostostasi?
Kommentoi jotain kivaa jos sinustakin tuo piirretty kuva Brydjasta on hieno!

10 kommenttia:

 1. Ihanat nuo horzen sukat, mäki haluun noi 😍
  Kiva postaus ja upea piirustus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ne sukat on kyllä ihanat ja super mukavat!

   Poista
 2. Hyvä postaus! Paljonko toi kypärä makso? Ihanan näkönen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Essi! Kypärä maksoi n.70€, se on kyllä ihana! 💕

   Poista
 3. Tosi kivoja ostoksia! Blogin plussat ovat hyvä teksti, isot kuvat ja omaperäinen, mutta joskin hieman sekava ulkoasu. Keskittäisin ulkoasua myös hieman. Postauksen teksteissä olisin jättänyt keskityksen pois ja siirtänyt tekstit vasempaan reunaan tai sisentänyt.

  VastaaPoista
 4. Olipa kiva postaus! Tuo kypärä on todella nätti😄👌🏻

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Ida! Samaa mieltä, että toi kypärä on kyllä nätti!

   Poista
 5. Kiva postaus ja olipa halvat nuo rataastushousut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja joo, ne oli hirmu halvat kun olivat -70% alennuksessa. 👌🏻

   Poista

Kysytyimpien vastaukset:
-Muokkaan blogin kuvat Adobe Lightroom CC -sovelluksella
-Blogin kuvat on otettu Canon EOS 1300D:llä ja iPhone 6:lla
-Mikään blogissa esiintyvistä hevosista ei ole omistuksessani

Muista kommentoidessasi olla asiallinen! Positiiviset kommentit piristävät kirjoittajan päivää, mutta rakentava palaute on ehdottomasti tervetullutta, kunhan et lähde haukkumaan ketään tai mitään.