tiistai 28. helmikuuta 2017

Helmikuun suosikit

Moi! Ja kivaa maaliskuun alkua. Kuten otsikosta fiksuimmat jo saattoivat päätellä, luvassa on helmikuun suosikit. Suosikkien lisäksi kerron myös helmikuun blogifaktoja. Helmikuukin meni kyllä niin nopeasti ohi! Mutta ei muuta kuin itse postauksen pariin.

Blogifaktat
Katselukerrat

Katselukertoja tuli helmikuun aikana yhteensä 621.

Postauksia yhteensä

Postauksia tuli helmikuun aikana 5, eli 1 vähemmän kuin viime kuussa. Jospa maaliskuussa vaikka puolet enemmän?

Kommentit

Kommentteja tuli 9. Kiitos niistä!

Luetuin/suosituin postaus

Suosituin ja luetuin postaus helmikuussa oli "11 kysymystä hevosbloggaajille."

Aikaa vievin postaus

Aikaa vievin postaus oli helmikuussa varmaankin "11 kysymystä hevosbloggaajille." Siitä postauksesta tulikin kyllä sitten tosi kiva, ja tekin piditte siitä tosi paljon!

Muuta mukavaa

Blogini täyttää 2 kuukautta muutaman päivän päästä! Lukijoita on tullut blogini "elämän" aikana 7!! Ihan älytöntä että joitakin oikeasti kiinnostaa blogini!


Suosikit

Lempi hevoset helmikuussa

Seifur


Seifur, koska viime perjantain tunti sen kanssa menin niin älyttömän hyvin! Siitä tuli ihan minun lemppari! Niin osaava, älykäs ja ihana hevonen kaikin puolin!

Toukka


Toukka, ja se, että pääsin menemään sillä pitkästä aikaa helmikuussa. Menin sillä muutaman kerran, ja tosi mukava ja ihana hevonenhan sieltä paljastui! Muistin vain että sillä ei ole helppoa ylläpitää tölttiä tai nostaa laukka. Ehkä Toukalla oli hyvä kuukausi menossa, tai sitten olin oikeasti kehittynyt viime syksystä (kun menin viimeksi Toukalla) sen verran, että sain ylläpidettyä töltin Toukalla suht hyvin koko ajan, sekä nostettua laukan, jos ei ensi yrittämällä niin toisella sitten. Tässä sitä huomaa kuinka oikeasti kehittyy!


Kivat ja erikoiset hevostapahtumat helmikuussa

Helmikuussa ei tapahtunut oikeastaan mitään erikoista hevosiin liittyen, kun en apassionataankaan päässyt, koska en saanut ketään kaveria lähtemään mukaan, eikä ollut lippurahaa. Mutta lähes joka ratsastustunti meni tosi hyvin ja pääsi menemään tosi kivoilla hevosilla, joilla ei ollut mennyt hetkeen. Se ainakin oli kivaa!


Lempi biisit helmikuussa


Mikael Gabriel- Liikaa Sussa Kii


[Agata #:in tekemä lyric-video]


Ed Sheran- Castle On The Hill


[Official lyric video]

Ellinoora- Elefantin paino


[Virallinen musiikkivideo]


Tykätyin instagramkuvani


48 tykkäystä. Kuvassa on Toukalle tekemäni häntäletti, joka onnistui musta tosi hyvin! Kuva on julkaistu instagramissani (@pihlajaislanninhevoset) 7.2.17


Lempi instagramtili


Lempi ig-tilini helmikuussa oli @team_icelandichorse.


Lempi blogi


Lempi blogini oli helmikuussa Ajoponin vauhdissa-blogi. Eksyin sinne selaillessani eri blogeja, ja tykästyin siihen todella kovasti! Blogia pitää 13-vuotias Iida Kuusela.


Muutama randomiKoulullamme oli 15.2 talviliikuntapäivä. Yhtenä lajivaihtoehtona oli laskettelu. Valitsimme kaverini kanssa sen, koska pidämme molemmat tosi paljon laskettelusta. Joten tuona päivänä bussi täynnä laskettelijoita suuntasi kohti Sappeen hiihtokeskusta. Meillä oli tosi hauska päivä kaverini kanssa!


Viime viikolla (eli viikolla 8) oli täällä meillä päin hiihtoloma. Kirjoitin hiihtolomakuulumisistani ihan erillisen postauksen, jonka voit lukea tästä. Hiihtolomani sujui sunnuntaita lukuun ottamatta tosi hyvin. Kävin mm. pari kertaa tallilla ja shoppailemassa. Yllä olevat kuvat on otettu hiihtoloman aikana.


Kuvahaun tulos haulle skam


Aloin ihan helmikuun alussa katsomaan norjalaista sarjaa nimeltä Skam. Se on ihan mielettömän hyvä sarja! Suosittelen katsomaan. Itse pidin eniten 2.kaudesta. Lempi hahmoni on Nora.
Tälläinen postaus tällä kertaa! Toivottavasti pidit ja ryhdyit lukijaksi!
Minua voi seurata instagramissa @pihlajaislanninhevoset

Maaliskuu here we come!
Jäin täksi päiväksi vielä kotiin lepäilemään. Huomenna menen jo kouluun!

Nähdään ensi postauksessa! -Pihla
                                                                                 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysytyimpien vastaukset:
-Muokkaan blogin kuvat Adobe Lightroom CC -sovelluksella
-Blogin kuvat on otettu Canon EOS 1300D:llä ja iPhone 6:lla
-Mikään blogissa esiintyvistä hevosista ei ole omistuksessani

Muista kommentoidessasi olla asiallinen! Positiiviset kommentit piristävät kirjoittajan päivää, mutta rakentava palaute on ehdottomasti tervetullutta, kunhan et lähde haukkumaan ketään tai mitään.