maanantai 27. helmikuuta 2017

Hiihtolomakuulumiset

Moi! Tässä postauksessa kerron kuulumisia hiihtolomalta my week-postauksen omaisesti. Luvassa siis todella paljon kuvia!

Maanantai 20.2

Maanantaina hiihtoloma alkoi. Aamulla nukuin pitkään ja iltapäivällä lähdimme äidin kanssa ruokakauppaan. Minulla piti olla korvaustunti klo 18, mutta sain ratsastuksenopettajaltani viestin, että kenttä on aivan peilijäässä edelleen. Sain kuitenkin tulla leiriläisten kanssa maastoon jo klo 16.30. Puoli neljän aikoihin lähdin tallille.Perillä sain kuulla, että pääsen maastoon Seifurilla! En ole ikinä mennyt sillä maastossa, joten oli tosi kivaa päästä sillä. Hoidin sen hyvin, kun aikaa oli runsaasti. Lopuksi tietenkin varustin sen ja laitoin itselleni kypärän ja turvaliivin päähän. Meille kaikille jaettiin myös heijastinliivit, jotka laitoimme tietenkin takkiemme päälle.
Maastossa oli paikka paikoin tosi liukasta. Välillä vähän pelkäsi jopa, että pysytäänköhän pystyssä. Mutta kaikki pysyi, ja oli liukkaudesta huolimatta tosi kivaa! Pääsimme menemään jopa vähän laukkaa pienellä pellolla, joka ei ollut jäinen.

Maaston jälkeen otin Seifurilta varusteet pois, harjasin ja venyttelin sen kanssa. Annoin aina pienen leipäpalan palkinnoksi. Sitten vielä loimitin sen ja vein ulos.


Ennen kun lähdin, otin vielä muutaman kuvan Örkistä.
Tiistai 21.2

Tiistaina nukuin myös pitkään. Julkaisin heti aamulla muutaman kuvan näiden norjalaisten poikien syntymäpäivän johdosta.

Tämän snapchatissa..
..ja tämän instagramissa.
Noin yhden aikoihin lähdin äitini kanssa Vantaalle. Matkalla sinne aurinko paistoi todella kirkkaasti. Nappasin siitä muutaman kuvankin.Perillä kävimme kauppakeskus Jumbossa shoppailemassa. Ostin sieltä yhden, ihan perus mustan t-paidan. Kävimme myös Adidaksen omassa kaupassa, joka sijaitsee Jumbon lähellä. Sieltä tarttui matkaan myös yksi t-paita.Tämä paita on Espritistä.

Tämä paita on adidas-kaupasta.

Illalla lähdimme ajelemaan takaisin kotiin upean auringon laskun saattelemina. Muutamia kivoja kuvia sain napattua siltäkin matkalta.

Kun pääsimme kotiin, söimme, ja lähdin vielä kaverilleni.


Keskiviikko 22.2

Keskiviikkona en tehnyt mitään ihmeellistä enkä ottanut kuviakaan. Ainut merkittävä tapahtuma sinä päivänä oli se, kun lähdin taas illalla kaverilleni.


Torstai 23.2

Torstainakaan en tehnyt juuri mitään. Iltapäivällä menin hetkeksi ulkoilemaan ja illalla leivoin mokkapaloja. Tuli tosi hyviä!Perjantai 24.2

Perjantaina lähdimme koko perhe n.11.15 ajamaan kohti Lempäälää ja Ideaparkkia. Matkalla pysähdyimme syömään Hämeenlinnassa.

MatkallaSyömässä "mäkkärissä"
Ideaparkissa shoppailimme pari tuntia. Sieltä ostin kaksi t-paitaa, yhden kirjan ja yhden schleich-hevosen.

Tämä paita on Mangosta.
Tämä paita on Espritistä.
Sinttu-krja.

Tämä schleich, on issikkaori. Nimesin sen Safir frá Kirkjlundiksi.

Kotiin saavuimme n.16.30. Viiden aikoihin lähdin tallille vakiotunnilleni.


Menin tunnilla Seifurilla. Ennen tuntia harjasin sen, putsasin kaviot, harjasin harjan ja hännän sekä tein häntään letin. Laitoin sille myös suitset ja satulan, sekä itselleni kypärän ja turvaliivin.Tunnilla menimme:

Käynnissä kokouraa, pääty-ympyröitä ja pysähdyksiä molempiin suuntiin. Seifur taipui ymoyröillä ihan hyvin ja oli käynnissä melko energinen.

Musta-ura
Sininen-käynti
Vaaleanpunainen-pysähdys

Töltissä kokouraa ja pääty-ympyröitä molempiin suuntiin. Sain Seifurin lähes alusta asti menemään tosi hyvää tölttiä. Se liikkui puhtaasti ja käytti takajalkojaan hyvin, kun se liikkui tarpeeksi reippasti.

Musta-ura
Vihreä-töltti
Ravissa menimme vain kokouraa molempiin suuntiin. Seifur ravasi hyvin ja sain kevennyksenikin aika hyväksi.

Musta-ura
Oranssi-ravi
Kenttä oli jo sen verran hyvä, että siinä pystyi laukata. Otimme siis muutamat laukannostot vasempaan kierrokseen. Seifur nosti joka kerralla laukan, mutta tuntui aavistuksen tahmealta laukatessa. Silti meni ihan hyvin laukkakin.

Musta-ura
Sininen-käynti
Oranssi-ravi
Punainen-laukka
Vaaleanpunainen-pysähdys

Kaiken kaikkiaan tunti meni todella hyvin! Olin todella tyytyväinen Seifuriin. Se on kyllä ihana!
Tunnin jälkeen otin siltä varusteet pois, harjasin sen, venyttelin sen kanssa samalla tavalla kuin maanantainakin ja palkitsin aina pienellä leiväpalalla. Lopuksi loimitin sen ja otin paljon kuvia kaikista hepoista!

Brydja


Brydja

Saikku ilmeilee 1


Saikku ilmeilee 2


Saikku ilmeilee 3
Mosí
Safir leikkii ankkaa
Myrra
Myrra
Safir ja Seifur
Tyge


Toukka

Toukka

Tinna


Seifur


Lauantai 25.2

Lauantaina oli taas päivä, jolloin en tehnyt oikein mitään. Iltapäivällä kuitenkin lähdin äitini ja pikkuveljeni kanssa lenkille. Äiti ja pikkuveljeni pelasivat pokemon go:ta. Itse en sitä pelaa. Oli tosi nätti sää, joten otin muutamia kuvia. Illalla menin vielä taas kaaverilleni. Katsoimme elokuvan ja söimme pizzaa!

Sunnuntai 28.2

Sunnuntai oli suoraan sanoen karmea päivä... tarkoitus oli lähteä laskettelemaan, mutta sairastuin vatsatautiin. Luin siis vain kirjoja ja yritin nukkua.


Tälläinen postaus tällä kertaa! Toivottavasti tykkäsit ja ryhdyit lukijaksi!

Olen siis tällä hetkellä kotona sairastamassa. Minulla on paljon postausideoita mielessä! Tällä viikolla tulossa mahdollisesti jopa 3 postausta.

Kivaa maanantaita ja alkuviikkoa kaikille! -PihlaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysytyimpien vastaukset:
-Muokkaan blogin kuvat Adobe Lightroom CC -sovelluksella
-Blogin kuvat on otettu Canon EOS 1300D:llä ja iPhone 6:lla
-Mikään blogissa esiintyvistä hevosista ei ole omistuksessani

Muista kommentoidessasi olla asiallinen! Positiiviset kommentit piristävät kirjoittajan päivää, mutta rakentava palaute on ehdottomasti tervetullutta, kunhan et lähde haukkumaan ketään tai mitään.