perjantai 3. helmikuuta 2017

Tammikuun suosikit

Moi! Ja kivaa helmikuun alkua! Tammikuu meni mielestäni todella nopeasti ohi. Se oli melko tapahtumarikas niin pahassa kuin hyvässä. Ajattelin aloittaa blogiini uuden 12-osaisen sarjan; kuukauden suosikit. Kirjoitan siis joka kuukauden alussa menneen kuun suosikkeja ja blogiin liittyviä kuukauden faktoja. Toivottavasti tykkäätte!

 

Blogifaktat

Katselukerrat
Katselukertoja tuli tammikuun aikana 662, joka on mielestäni melko paljon siihen nähden, että aloitin blogini kuukausi sitten!

Postauksia yhteensä

Postauksia tuli tammikuun aikana yhteensä 6.

Kommentit

Kommentteja tuli tammikuun aikana myös 6. Kiitos kaikista niistä!


Luetuin/suosituin postaus

Tammikuun suosituin ja luetuin postaus oli "Mielipiteitä blogeista".
Aikaa vievin postaus
Aikaa vievin postaus oli ehdottomasti "Mielipiteitä blogeista". Siihen kului aikaa yli viikko, mutta siitä postauksesta tuli myös mielestäni tosi kiva.

Muuta mukavaa

No, ihan ensinnäkin tämän blogin aloittaminen! Noin kuukausi sitten aloitin bloggaamisen. Liityin myös noin viikko sitten Jalustin.Nettiin! Sieltä löytää siis nyt myös tämän blogin!

Suosikit

Lempi hevoset tammikuussa 

Svandis  

Svandis, koska menin sillä tammikuussa ensimmäistä kertaa 20.1. ja tykästyin siihen kovasti!


Seifur 


Seifur, ja oikeastaan se, että pääsin menemään Seifurilla pitkästä aikaa 26.1. Seifur on ihan älyttömän kiva! En muistanut että se on noin ihana, kun en ole mennyt sillä varmaan vuoteen. Meidän yhteistyö sujui tosi hyvin!

 

Kivat ja erikoiset hevostapahtumat tammikuussa


 Yndi ja kaverini tallisynttärit


Kaverini tallisynttäreillä oli tosi kivaa. Synttärit olivat 27.1. ja ne pidettiin Vudekan hevostallilla. Ratsastin siellä islanninhevosella nimeltä Yndi. Yndi oli tosi kiva. Tuo kuva Yndistä ei ole maailman mahtavin laadultaan, sillä en saanut parempia kuvia kun Yndi siinä säläsi :D


Pitkä maastoreissu Örkillä


Tällä maastoreissulla oli tosi kivaa! Se pidettiin 15.1. Iso-Tuomistossa. Menin maaston Örkillä. Örk on ihana maastoponi. Maasto kesti 1h 50min. Siellä oli lisäkseni muutama aikuinen. Paras päivä varmaan koko tammikuun aikana!


Lempi biisit tammikuussa

Ed Sheran- Shape of you

 

[Official lyric video]


Ed Sheran- Castle on the hill

 

[Official lyric video]


Mikael Gabriel- Loistat pimeäs

 

[Music catin tekemä video]

Tykätyin instagramkuvani49 tykkäystä. Kuvassa minä ja Brydja viime kevään kisoissa. Olen julkaissut sen instagramiin 7.1.17


Lempi instagramtili

 

Lempi instagramtilini oli viime kuussa @team.sbl

Lempi blogi
Lempi blogini oli tammikuussa Kylmäverinen Unelma-blogi. Sitä pitää 15-vuotias Riihimäkeläinen Katri Vesala. Postaukset ovat tosi kivoja, samoin ulkoasu. Katrin blogin pääset tästä!
Muutama randomiJoinakin päivinä sää on ollut ihana! Tuo kuva on otettu 27.1. eli viime perjantaina.


Kävin viime kuussa muutaman kerran Hyvinkäällä, Willassa. Ehdoton suosikkikahvilan siellä on Robert´s Coffee. Tämä kaakao kermavaahdolla on niin hyvää!Toivottavasti piditte tästä postauksesta! Kiva kun luit ja toivottavasti ryhdyt lukijaksi!
Minua voi seurata instagramissa  @pihlajaislanninhevoset

Huh! Nyt on tämän jakson kokeet ohi! Kaikista päästy kiitettävin arvosanoin läpi. Tänään oli viimeinen koe, joka oli kemian koe. Se ei mennyt mielestäni kauhean hyvin... tänään tulee helmeen kuitenkin numerot, joten kauhulla ja innolla odottaen!
Eilen minulle nousi kuume, mutta se onneksi laski aamuun mennessä, joten menin kouluun. Parin tunnin päästä lähden tallille ja nyt aloitan siivoamisen. Viikonloppuna tulossa seuraavaa postausta!

Kivaa viikonloppua! -Pihla 

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus! Odotan innolla seuraavaa tälläistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa, kiitos! Uusi osa sitten ensi kuussa!

      Poista

Kysytyimpien vastaukset:
-Muokkaan blogin kuvat Adobe Lightroom CC -sovelluksella
-Blogin kuvat on otettu Canon EOS 1300D:llä ja iPhone 6:lla
-Mikään blogissa esiintyvistä hevosista ei ole omistuksessani

Muista kommentoidessasi olla asiallinen! Positiiviset kommentit piristävät kirjoittajan päivää, mutta rakentava palaute on ehdottomasti tervetullutta, kunhan et lähde haukkumaan ketään tai mitään.