keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Mielipiteitä blogeista

Moi! Tänään olisi luvassa postaus, jossa kerron mielipiteitäni eri ihmisten hevosblogeista.
Kerron blogeista oikeastaan vain hyviä puolia ja syitä miksi blogia kannattaisi lukea. Jokaisessa blogissa on tietysti vielä parantamisen varaa!
Arvosteltavia blogeja on 23, joten aloitan pidemmittä puheitta.


1/23
Avaruusmatkailijat
Avaruusmatkailijat-blogi kertoo Maijan hevoselämästä. Blogin päätähtenä esiintyy Rymy. Rymy on todella suloinen tilastoponiruuna. Blogilla on kiva ulkoasu, vaikka se on melko räikeä. Maijan blogi on melko tuore, mutta siitä huolimatta postaukset ovat kivaa luettavaa. Postauksia tulee noin viikon välein. Hyvä blogi!


2/23
Elämää enemmän
Elämää enemmän-blogi kertoo Eevin hevoselämästä. Blogin päätähdet ovat Tähti ja Aapo. Tähti on todella upea ja suloinen suomenhevonen ja Eevin hoitohevonen. Aapo on Eevin liikutusponi ja hänelle uusi tuttavuus. Blogin ulkoasu on kivan yksinkertainen. Pidän todella paljon Eevin postauksista. Todella hyvä blogi!


3/23
Meidän matkassa
Meidän matkassa-blogi kertoo Roosan hevoselämästä. Blogin päätähtinä esiintyy lämminveriset ravihevoset Dracaena ja Sopal. Tämänkin blogin ulkoasu on todella yksinkertainen, mutta nätti. Postauksien kuvat ovat ok laatuisia. Roosa tekee myös videopostauksia, joka on aina tietysti kiva lisä blogin sisältoon. Postaukset ovat todella kiinnostavia. Kiva blogi!


4/23
Ilon pilkettä
Ilon pilkettä-blogi kertoo Olgan hevoselämästä. Blogin päätähtenä esiintyy 9-vuotias suomenhevosruuna Ilo. Ilon oikea nimi on Ilon Pilke, josta blogi on saanut nimensä. Ilo on Olgan oma hevonen. Olga on omistanut Ilon vasta vähän aikaa. Ilo on myös Olgan ensimmäinen oma hevonen. Ihastuin blogiin melkein heti! Ulkoasu on kiva ja posaukset myös. Tosi kiva blogi!


5/23
Johanna ja ponit
Johanna ja ponit-blogi kertoo Johannan hevoselämäsä. Blogin päätähtinä esiintyvät 16-vuotias shetlanninponitamma Roosa sekä 9-vuotias risteytysponitamma Kaya. Johanna ei kuitenkaan omista kumpaakaan ponia. Blogilla on kiva ulkoasu, melko yksinkertainen. Blogista löytyy myös videopostauksia, joka on kiva lisä. Blogi on mielestäni tosi kiva ja ammattimainen. Tykkään!


6/23
Kuolaintuntumalle
Kuolaintuntumalle-blogi kertoo pääosin Millan hevoselämästä. Blogin päätähtenä esiintyy Millan oma poni Toki. Toki on tilastoponitamma. Blogilla on kiva ulkoasu. Postaukset ovat kivoja ja hyödyllisiä. Toki on hirmu söpö! Suosittelen tätä blogia. Kiva on!


7/23
Pienen villikon matkassa
Pienen villikon matkassa-blogi kertoo Tian hevoselämästä. Blogin päätähtenä esiintyy yli korkea shetlanninponiruuna Humu. Humu on Tian vuokraponi. Blogin banneri on kiva ja ulkoasu erittäin yksinkertainen. Postaukset ovat kivoja ja kiinnostavia. Kiva blogi!
8/23
Kohti kouluaitoja
Kohti koulutaitoja-blogi kertoo Oonan hevoselämästä. Blogin päätähtinä esiintyvät irlannincobtamma Pinki ja suomenhevostamma Fiona. Pinki ja Fiona ovat Oonan/Oonan perheen omia hevosia. Oonan blogi on aivan ihana! Ulkoasu ja banneri ovat hienoja sekä postaukset kiinnostavia ja hyviä. Erittäin kiva blogi!
Iso kiitos Oonalle myös bannerini teosta!


9/23
Paalu paikalla
Paalu paikalla-blogi kertoo Pinjan hevoselämästä. Blogissa esiintyy tuntihevosia, Pinjan omat hevoset Pena ja Dakke sekä Pinjan liikutushevonen Ansku. Blogi on todella kiva! Blogi kiinnostaa minua paljon, sillä Pinja kertoo blogissaan myös islanninhevosista. Myös issikasta jonka olen tuntenut. Ulkoasu on super yksinkertainen. Kaiken kaikkiaan kiva blogi!


10/23
Ninni ja Kossi
Ninni ja Kossi-blogi kertoo Ninnin hevoselämästä. Blogin päätähtenä esiintyy suomenpienhevosruuna Kossi. Ninni kertoo myös blogissaan shetlanninponiruuna Väinöstä. Ninnin blogi on tosi kiva ja monipuolinen, sillä hän kertoo ravi -ja ratsastusurheilusta. Banneri on ihana. Kiva blogi!

11/23
It´s only my life
It´s only my life-blogi kertoo pääosin Veeran hevoselämästä. Blogissa esiintyy eri tuntihevosia, ei varsinaista päätähteä. Veeran blogi on kiva. Kivoja tekstejä ja kuvia. Muuten harmaaseen ulkoasuun vähän värikkäämpi banneri tuo kivaa eloa. Hyvä blogi!


12/23
Suomenhevosten matkassa                                
Suomenhevosten matkassa-blogi kertoo Fannin hevoselämästä. Blogin päätähtinä esiintyy Fannin hoitohevonen Mari sekä Fannin liikutushevoset Kaunottareen ja Sinttiin. Kaikki ovat suomenhevosia. Blogissa on kivoja postauksia. Blogiin ei ole viime vuoden lopulla tullut postauksia, syynä tauko? Ihan hyvä blogi!


13/23
Unelmien polulla
Unelmien polulla-blogi kertoo Nupun hevoselämästä. Blogi on todella tuore. Sen päätähtinä esiintyy suomenhevostamma Pimu, saksan ratsuponitamma Lucy sekä suomenhevostamma Viri. Blogi on minuun makuuni hieman liian synkkä, mutta jokainen tykkää eri asioista. Banneri ja postaukset ovat kivoja! Kiva blogi tämäkin!
14/23
Huurre turvat
Huurre turvat-blogi kertoo Rosaliinan hevoselämästä. Blogin päätähtinä esiintyvät shetlanninponitamma Pumpuli ja shetlanninponiruuna Mortti. Blogilla on hirmu kiva ulkoasu ja banneri. Postaukset ovat myös kivoja ja kiinnostavia. Tosi kiva blogi! Ja ihanat Pumpuli ja Mortti!


15/23
Kavioiden tahtiin
Kavioiden tahtiin-blogi kertoo Esterin hevoselämästä. Blogin päätähtinä esiintyvät Keiramon tallin shettikset Nana, Jazzette ja Selma, sekä varsat Josse ja Nenna. Ulkoasu on kiva ja  postaukset hyviä ja selkeitä. Hyvä blogi!


16/23
Huurreturpa aamukasteessa
Huurreturpa aamukasteessa-blogi käsittelee Aamun hevoselämää. Blogin päätähtenä esiintyy Aamun oma hevonen Gitta. Blogi on ihan kiva. Banneri on kiva ja postaukset myös. Gitta on todella suloinen! Hyvä blogi!


17/23
The little pink pony
The little pink pony-blogi käsittelee Essin hevoselämää. Blogin päätähtenä esiintyy Welsh B-poni Ruusu. Ruusu on Essin hoitohevonen. Blogi on mielestäni tosi kiva! Postaukset ovat kivoja ja inspiroivia, sekä ulkoasu hieno ja yksinkertainen! Tykkään!18/23
Step by step
Step by step-blogi kertoo Emman hevoselämästä. Blogin päätähtinä esiintyvät risteytysponiruuna Petteri sekä lämminverinen ravihevosruuna Kosti. Blogi on kiva! Postaukset ja ulkoasu ovat kivoja ja monipuolisia. Tosi kiva blogi!


19/23
Team Centamori
Team Centamori-blogi kertoo Jennan heppaelämästä. Blogin päätähtenä esiintyy suomalainen puoliverinen Centa. Tämä ihan ruuna on Jennan liikutushevonen. Blogi on kiva! Postaukset ovat hyviä ja selkeitä. Bannerikin on kiva. Kaiken kaikkiaan hyvä blogi!20/23
Syntyneenä satulaan
Syntyneenä satulaan-blogi kertoo Lauran hevoselämästä. Blogin päätähtenä esiintyy Lauran hoitohevonen Karkki. Karkki on rodultaan latvialainen puoliverinen. Blogi on kiva. Postaukset ovat ihan hyviä ja ulkoasu myös ihan kiva! Ihan hyvä blogi!


21/23
Katseet tähtiin
Katseet tähtiin-blogi kertoo Sonjan hevoselämästä. Blogilla ei varsinaista päätähteä ole, sillä blogin päätähti, Sonjan poni Remi kuoli harmillisesti jonkin aikaa sitten. Blogissa esiintyy eniten tilastoshettis Pixie. Blogi on kiva, postaukset myös! Banneri on ihana! Kiva blogi!


22/23
Kylmäverinen unelma
Kylmäverinen unelma-blogi kertoo pääosin Katrin hevoselämästä. Blogilla ei ole varsinaista päätähteä. Katrin blogi on ihana! Se on ammattimainen ja hieno. Postaukset ovat hyödyllisiä ja hyviä! Todella kiva blogi!


23/23
Pinkki pyörremyrsky
Pinkki pyörremyrsky-blogi kertoo Selman hevoselämästä. Blogin päätähtenä esiintyy shetlanninponitamma Noppa. Blogi on tosi kiva! Banneri on hieno ja postaukset kivoja. Tosi hyvä blogi!Tämmönen postaus tällä kertaa. Toivon todella että piditte tästä, sillä tämän teko vei paljon aikaa!

Mun viikko on sujunut ihan hyvin. Olen ihan innoissani, koska pääsen perjantaina vihdoin tallille kuukauden joulutauon jälkeen! Kuhea ikävä Brydjaa. Sunnuntaista tulee myös varmasti hirmu kiva päivä. Siitä päivästä teen varmasti postauksen.
Sain myös vihdoin uuden bannerin! Kiitos siitä paljon Oonalle. Oonan blogia voi käydä lukemassa tästä

Muistakaa että minua voi seurata instagramissa  @pihlajaislanninhevoset

Kiitos kun luit! Kiva jos ryhdyit lukijaksi! Nähdään ensi postauksen parissa! -Pihla

8 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus! Ja sulla on kiva blogi muutenkin :D

  VastaaPoista
 2. Oi, en ollutkaan huomannut tätä postausta aiemmin! Kiitos todella kivasta arvostelusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä :) parempi myöhään kun ei milloinkaan :D

   Poista
 3. Voi ihanaa kiitos! En ollutkaan huomannut tätä postautusta.

  VastaaPoista

Kysytyimpien vastaukset:
-Muokkaan blogin kuvat Adobe Lightroom CC -sovelluksella
-Blogin kuvat on otettu Canon EOS 1300D:llä ja iPhone 6:lla
-Mikään blogissa esiintyvistä hevosista ei ole omistuksessani

Muista kommentoidessasi olla asiallinen! Positiiviset kommentit piristävät kirjoittajan päivää, mutta rakentava palaute on ehdottomasti tervetullutta, kunhan et lähde haukkumaan ketään tai mitään.