sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Elämäni aakkoset

Moi! Tämän päivän postauksesta löytyy elämäni aakkoset. Ideana siis on, että keksin jokaisella aakkosella alkavan sanan, joka jotenkin liittyy minuun. Muutaman kirjaimen saatan jättää paitsi, jos en millään keksi siihen mitään.

A-Annika & Anna. He pitävät molemmat tallilla, jossa käyn, ratsastustunteja. Molemmat ovat ihan parhaita!
B-Brydja. Brydja on minulle äärettömän tärkeä ja rakas mummoponi, jolla ratsastan melko usein.
Brydja
C-Coca Cola. En tykkää! En tykkää mistään muistakaan limuista. Ne eivät minua ole koskaan houkuttaneetkaan.
D-Dumbledore. Hän on lempi hahmoni Harry Potter sarjasta

Aiheeseen liittyvä kuva
Dumbledore

 

E-Eldur. Eldur on jo lopetettu, maailman ihanin issikkaruuna, ja maailman kaunein hevonen, siellä vihreämmillä niityillä. Ikävä.
Eldur
F-Fazerin sininen. Se on lempi suklaatani!
Kuvahaun tulos haulle fazerin sininen
G-Google. Sieltä löytää kaiken!
H-Hauskuus. Nauraminen ja hauskaa pitäminen on parasta! Elämä olisi tylsää ilman pieniä iloja ja hauskoja kommelluksia :D
Kuvahaun tulos haulle hassu hevonen


I-Islanninhevoset. Lempi hevosrotuni. Olen täysin rakastunut niiden ihaniin askellajeihin, luonteeseen ja ulkonäköön!


J-Joulu. Olen älytön joulufriikki!

K-Kreikka. Kreikka on tosi kiva maa. Olen käynyt kreikassa monta kertaa, ja myös tänä vuonna olen Kreikkaan menossa perheeni kanssa. Olisin keksinyt K-kirjaimen kohdalle vaikka mitä, mutta Kreikka oli tällä kertaa ykkönen.
 

L-Lukeminen. Lukeminen on jäänyt jostain syystä vähän vähemmälle viimeaikoina. Pitäisi alkaa taas lukemaan enemmän, sillä se on todella kivaa ja hyödyllistä.M-Musiikki. Musiikin kuuntelu on ihan parasta! Voi vaan laulaa mukana ja fiilistellä hyviä biisejä, tai vaan olla hiljaa ja kuunnella.

N-Nauru. Nauru ja nauraminen on elämän perusta. Myönnän, että nauran ihan liikaa! Mutta eikös se niin ole, että nauru pidentää ikää :D

O- Onnellisuus. Harvoin sitä tulee mietittyä kuinka onnellinen ja onnekas mä oon, kun mulla on kaikki hyvin. Kaikista onnellisin olen aina hevosten kanssa.'
P-Perhe. Perhe on mulle tosi tärkeä!

Q-?

R-Reissailu ja ruoka. Reissailu on parasta. Ruoka on parasta. Ei lisättävää.
S-Sosiaaliset mediat. Instagram, snapchat, whatsapp... vaikka tämä on vähän hassua sanoa, ne ovat mulle tärkeitä :D Niissä pyörin tosi usein, lisään kuvia ja viestittelen kavereiden kanssa.

T- Tina, eli Tintti. Tintti oli ensimmäinen hevonen jolla menin alkeiskurssilla. Tintti oli rodultaan isokokoinen poni. Musta, ihana tamma, joka oli maailman laiskoin hevonen, mutta jokin siinä iski muhun. Nyt Tintti laukkaa jo vihreämmillä niityillä.

U-Urheilu. Urheilu on hauskaa. Ainakin useimmiten :D

V-Valokuvaus. Valokuvaus on niin kivaa. Se tunne, kun saa onnistuneen ja hyvän kuvan.


W- WhatsApp. WhatsAppia käytän itse todella paljon, joten se nyt päätyi tänne.

X-
Y-
Z-
Å-

Ä-Äiti. Äiti on paras ♥

Ö-Ötökät. Niistä en erityisemmin pidä, mutta onhan ne jotkut ihan söpöjäkin.Tämmönen postaus tällä kertaa. Toivottavasti pidit ja ryhdyit lukijaksi!
Muistakaa, että mut löytää instagramista @pihlajaislanninhevoset
Ensi viikolla mulla on 4 koetta. En ehdi varmaan mitään postausta kirjoittaa ennen viikonloppua. Perjantain tuntipostausta ei tällä viikolla erikseen tule. Jos haluat tietää, miten meni, käy tsekkaamassa heppaig:stäni uusin kuva, jossa kerron mitä erikoista oikein tapahtui :O
Tänään on mun pikkuveljeni kaverisynttärit. Ne ovat keilahallilla. Sinne olen sitten iltaani viettämään menossa. Nyt alan lukemaan historiankokeisiin!
Nähdään ensi postauksessa! -Pihla   

2 kommenttia:

Kysytyimpien vastaukset:
-Muokkaan blogin kuvat Adobe Lightroom CC -sovelluksella
-Blogin kuvat on otettu Canon EOS 1300D:llä ja iPhone 6:lla
-Mikään blogissa esiintyvistä hevosista ei ole omistuksessani

Muista kommentoidessasi olla asiallinen! Positiiviset kommentit piristävät kirjoittajan päivää, mutta rakentava palaute on ehdottomasti tervetullutta, kunhan et lähde haukkumaan ketään tai mitään.