sunnuntai 8. heinäkuuta 2018

Kimojen täyteinen kesäkuu

Kuukauden koostepostaukset ovat vakiintuneet tiiviiksi, joka kuukauden postaussarjaksi jo kauan sitten. Ne ovat aina olleet blogissani suhteellisen samanlaisia, mutta tänään asiaan tulee muutos. Olen totaalisesti kyllästynyt vanhaan kaavaan, joten kuukauden koostepostaukset saavat aivan uuden suunnan. Blogitilastojen sijaan valokeilaan nousevat entistä enemmän menneen kuukauden hevosjutut ja oikeasti lempijuttuni, muttei kommentteja ja katsojia täysin toki unohdeta. Sukelletaan kuluneen kesäkuun koostepostauksen pariin!


Brydja

Kesäkuun kommentit ja postaukset


Kesäkuussa tuli julkaistua monipuolisesti erilaisia postauksia, kuten kuva-, vinkki- ja tuntipostauksia. Omiin lempipostauksiini lukeutuivat molemmat tuntipostaukset "Vuoden ensimmäiset hypyt!" ja "Maastoilemassa uusilla poluilla". Molempien sisältö oli hieman normaalista poikkeavaa, ja erilaisempaa kirjoitettavaa sekä luettavaa. Ensimmäinen tuntipostaus kertoi vuoden ensimmäisestä kunnon estetunnista, ja toinen maastokerrasta pitkästä aikaa erilaisemmalla reitillä. Molemmat tunnit olivat oikein onnistuneita, jonka takia niistä oli myös helppo kirjoittaa onnistuneet tuntipostaukset!

Myös teidän lempipostauksiin näyttökertojen ja kommenttien perusteella lukeutui postaus vuoden ensimmäisistä pompuista. Toukokuun koostepostaus, sekä vinkkipostaus "Miten kirjoitetaan hyvä postaus" kuuluivat myöskin kärkeen luetuimmissa postauksissa kesäkuussa. Kommentteja tuli puolestaan eniten postauksiin "Kunnon kuvausvälineet, viimeinkin!" ja jo aiemmin mainittuun vinkkipostaukseen postauksen kirjoittamisesta. Olitte ihanan aktiivisia kommentoijia koko kesäkuun ajan. Oma lempikommenttini tuli Millalta postaukseen "Miten kirjoitetaan hyvä postaus?". Eniten kommentteja kesäkuun postauksiin tuli puolestaan Ainolta Kiitos paljon Millalle ja Ainolle, sekä kaikille muille kommentoijille!


Kuukauden kommentti

Kesäkuun tunnit, tallipäivät ja hevoset


Kesäkuussa jäi harmillisesti monta tuntia ja hoitopäivää väliin omien menojen, kuten kreikan matkan ja flunssan takia. Tallille kuitenkin useampaan otteeseen pääsin, ja mieleen jäi monia onnistuneita tunteja ja tallipäiviä. 8.6. pääsin ensimmäistä kertaa tallille ja ratsastamaan. Kyseisen tunnin menin Örkillä, ja tunnin aiheena oli puomit ja esteet, joita menimme tunnilla useammassa askellajissa. Seuraavalla viikolla olin tallilla tiistaina hoitopäivänä sekä torstaina tuntipäivänä. Molemmat tallipäivät olivat oikein onnistuneita, ja tunti meni jälleen kivasti Örkillä. Lähdimme pitkästä aikaa maastoilemaan hieman uusille poluille. Maasto oli oikein reipas ja kiva.

Seuraavan viikon heppailut jäivät väliin kreikanloman takia. Kreikassa oli onneksi tosi kivaa! 26.- ja 28.6. pääsin viimein tallille. Molempina päivinä tein perus tallijuttuja, sillä torstain tunti oli peruttu. Tallipäivät olivat kuitenkin kivat, ja tekemistä riitti. Pääsin myös tutustumaan tallin uuteen hevoseen, minishetlanninponi Cheriin! Ei ole suloisempaa otusta kuin se. Menin kaikki kesäkuun tunnit Örkillä, joten siitä muodostui myös kesäkuun lempihevoseni. Onnistunein tunti oli puolestaan maasto, sillä maastoilu on aina ihan parasta. Niin ovat esteetkin, mutta maastosta jäi jopa parempi fiilis kuin hypyistä, vaikka molemmat tunnit olivat oikein onnistuneita.


Örk

Kesäkuun Instagram-kuva


Kesäkuussa Instagram-tilini feed kukoisti. Toukokuun kisakuvia riitti yli kesäkuun, ja ihanat ulkokuvat koristivat tilin yleisnäkymää. Tykätyimmäksi kuvaksi kuitenkin yllätyksekseni nousi tämä kuva toukokuun kisoista. Kuvassa on Jalmari, ei tallimme hevonen. Kuvassa etsin koko leiriryhmäämme kokoon yhteistä Whatsapp-ryhmää varten. Toivon mukaan kaikki leiriläiset saatiin kasaan. Kuvassa minua häiritsee nopeasti tekaistu kuvausnimi ja vesileiman tyyli, joka saikin vaihtua lähes heti parempaan, mutta muuten tämä ottamani kuva on kyllä tosi kiva! Se saikin jopa 150 tykkäystä ja yhden kommentinkin. Kesäkuussa Instagram-tilini sai myös 600 seuraajaa täyteen!


Kesäkuun Instagram-kuva

Kesäkuun blogi

Ei kuukauden koostetta blogissani ilman Ainoa mainittuna, eihän? No ei tietenkään. Kuten saattaa arvata, lempiblogikseni nousi kesäkuussa Aino Tervosen blogi Eläimet Sydämessä. En kesäkuussa oikein ollut motivoitunut muiden blogien lukemiseen, ja Ainon blogi olikin suunnilleen ainut blogi, jota jaksoin seurata. Se ei koskaan petä! Ainon blogin uusi ulkoasu on ihan älyttömän kiva, ja sopivasti eri tyylinen kuin muutama edellinen ulkoasu, vaikka edellisetkin ulkoasut ovat olleet tosi kivoja. Tummanvihreä väri sopii sinne ehdottoman hyvin. Blogin postaukset kesäkuussa olivat myös super kivoja, vaikken ehtinytkään kommentoida oikein postauksiin.


Kuukauden blogiOlipa mukavaa kirjoittaa pitkästä aikaa blogiin postausta. Se on viime kuun puolta, kun olen viimeksi jotain blogiin päivitellyt. Motivaatio on todellakin ollut kadoksissa viime aikoina, mutta nyt päässä tuntuu olevan taas paljon uusia ja kivoja ideoita! Heinäkuussa on luvassa paljon kaikkea kivaa, mm. oma hevosleirini, jota odotan tosi innolla. Mitä suunnitelmia teillä on heinäkuulle hevostelujen osalta? Mukavaa heinäkuun alkua kaikille!

-Pihla

4 kommenttia:

 1. Uuu, kiitos maininnasta! ;)

  VastaaPoista
 2. Hävettää jopa, kun en ole kerennyt käydä tsekkaamassa tätä postausta yhtään sen tarkemmin, kun aika ei vain yksinkertaisesti ole riittänyt! Tämä postaus oli kuitenkin kaikesta huolimatta oikein kiva ja ihan mahtavaa löytää oma blogini taas mainittuna tästä postauksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, parempi myöhään kun ei milloinkaan! :D Kiitti paljon, blogisi ansaitsi maininnan taas kerran!

   Poista

Kysytyimpien vastaukset:
-Muokkaan blogin kuvat Adobe Lightroom CC -sovelluksella
-Blogin kuvat on otettu Canon EOS 1300D:llä ja iPhone 6:lla
-Mikään blogissa esiintyvistä hevosista ei ole omistuksessani

Muista kommentoidessasi olla asiallinen! Positiiviset kommentit piristävät kirjoittajan päivää, mutta rakentava palaute on ehdottomasti tervetullutta, kunhan et lähde haukkumaan ketään tai mitään.