maanantai 3. huhtikuuta 2017

Maaliskuun suosikit

Moi! Taas on yksi kuukausi vierähtänyt nopeasti ohi. Se tarkoittaa sitä, ensi kuun jälkeen on jo kesäkuu! Se tarkoittaa myös sitä, että on luvassa taas kuukauden suosikit, tällä kertaa maaliskuun suosikit, sekä vähän blogifaktoja.


Blogifaktat

Katselukerrat

Katselukertoja tuli maaliskuun aikana yhteensä 830!

Postauksia yhteensä

Postauksia tuli maaliskuun aikana 7.

Kommentit

Kommentteja tuli kaiken kaikkiaan 10. Kiitos niistä kaikista!

Luetuin/suosituin postaus

Suosituin ja luetuin postaus maaliskuussa oli "HHF 2017- Viime hetken tärpit!"

Aikaa vievin postaus

Aikaa vieviä postauksia oli maaliskuussa monta! Kaikista aikaa vievin oli varmaankin "11 kysymystä hevosboggaajille 2 ".

Muuta mukavaa

10 lukijaa meni rikki tässä kuussa! Ihan mahtavaa, kiitos älyttömästi ♥
Suosikit


Lempi hevoset helmikuussa

Brydja


Brydja siksi, koska pääsin menemään sillä parikin kertaa pitkästä aikaa. Onhan se lempi hevoseni!


Kille


Kille siksi, koska pääsin menemään sillä ensimmäistä kertaa. Rakastuin! Kille on ihana!
Kivat ja erikoiset hevostapahtumat maaliskuussa

HHF
Pääsin HHF:ään eli Helsinki Horse Fair-hevosmessuille! Olin siellä kaverini kanssa ja oli todella kivaa! Tapahtuma oli mielestäni hyvin järjestetty ja siellä oli ihan kivasti ostettavaakin.


Tämä nyt ei ole varsinainen hevostapahtuma, mutta pääsimme hyppäämään tunnilla todella pitkästä aikaa! Oli tosi kivaa ja meni hyvin minun osalta. Menin sen tunnin Killellä. Kille on hyvä hyppääjä!Lempi biisit maaliskuussa

SAARA- Superpowershttps://www.youtube.com/watch?v=VwReFparVFA
[By: Universal Music Finland]


Ed Sheran- Perfecthttps://www.youtube.com/watch?v=1UQzJfsT2eo
[By: Ed Sheeran]


Ed Sheram- Supermarket Flowershttps://www.youtube.com/watch?v=bIB8EWqCPrQ
   [By:Ed Sheeran]Tykätyin instagramkuvani
Tykätyin instagramkuva oli maaliskuussa tämä kuva Brydjasta. Siinä on 42 tykkäystä ja sen olen julkaissut 21.3. Heppailujani voi käydä seuraamassa instagramissa @pihlajaislanninhevoset


Lempi instagramtiliLempi ig-tilini oli maaliskuussa @ponikavereita.


Lempi blogiLempi blogini oli tässä kuussa Ohjaksissa niminen blogi. Blogia pitää 17-vuotias Saara. Olen toteuttanut Saaran kanssa myös #tietopakkauspostaus osa kakkosen! Silloin Saaran blogiin tykästyinkin kovasti, ja blogin uusi ulkoasu on mielestäni todella hieno! Käykää ihmeessä tsekkaamassa. Saaran blogiin pääset tästä!


Muutama randomi

Kuvahaun tulos haulle ovikoodi sarja

Tykästyin tähän sarjaan kovasti maaliskuussa! Se on ruotsalainen draamasarja, joka kertoo lähinnä 2 tytön elämästä. Katsoin molemmat tuotantokaudet jo ihan kuun alussa. Suosittelen niille, jotka pitävät myös skam-sarjasta, sillä tämä ovikoodi-sarja on saman tyyppinen kuin skam. Itse kuitenkin pidin enemmän skamista, mutta tämäkin hyvä! Sarjan 2 ensimmäistä kautta on katsottavissa Yle Areenassa.Tälläiset olivat minun suosikkini maaliskuun ajalta. Postaus tulee hieman myöhässä, mutta ehkä se ei haittaa, on kuitenkin vasta 3.4!


Muistuttaisin kaikkia vielä täälä bloginkin puolella pääntauti-epidemiasta! Sitä on liikkeellä erityisesti Etelä-Suomen talleilla! Joten muistathan siis mennä eri vaatteilla eri talleille! Se on tehokkain keino estää pääntaudin leviämistä! Olisikin aina suositeltavaa käydä eri talleilla eri vaatteissa, jotta pääntauti ei leviäisi! Luethan siis ylläolevan kuvan tekstin huolellisesti (äläkä välitä kirjoitusvirheestäni). Kiitos kun luit postauksen! Toivottavasti se oli mieluinen!

Kivaa huhtikuun alkua vielä kaikille! Minulla on tosi paljon kivoja postausideoita mielessä, joten huhtikuussa toivottavasti sitten tulossa paljon postauksia. Minulla alkoi myös tänään uusi jakso koulussa, joka on samalla kevään ja koko 7-luokan viimeinen jakso! Aika menee niin nopeasti! Kivaa kutienkin kun pian on jo kesäloma. 

Kivaa alkuviikkoa kaikille! -Pihla

Kerro ihmeessä mielipide postauksesta, oletko kuullut jo pääntaudista, mikä on ollut sinun kuukauden suosikkisi ja odotatko jo innolla kesälomaa?

2 kommenttia:

 1. Tosi hyvin kirjoitettu postaus ja kivoja suosikkeja, oon tosiaan kuullut jo tuosta pääntaudista. Tosi harmi juttu :(
  Kuukauden suosikkinihan on just tää keli... Joo ei oo! :D

  Odotan kyllä jo innolla kesälomaa, mulla on paljon suunnitelmia! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niinpä, pääntauti on kyllä ikävä tauti :( Mutta niin mäkin, odotan innolla kesää 👍🏻

   Poista

Kysytyimpien vastaukset:
-Muokkaan blogin kuvat Adobe Lightroom CC -sovelluksella
-Blogin kuvat on otettu Canon EOS 1300D:llä ja iPhone 6:lla
-Mikään blogissa esiintyvistä hevosista ei ole omistuksessani

Muista kommentoidessasi olla asiallinen! Positiiviset kommentit piristävät kirjoittajan päivää, mutta rakentava palaute on ehdottomasti tervetullutta, kunhan et lähde haukkumaan ketään tai mitään.