perjantai 7. heinäkuuta 2017

Kuvahaaste

Tänään ollaan postauksen parissa, johon minut haastoi Laukaten unelmia pitkin -blogin pitäjä Ella Kuusela. Tämän postauksen ideana on siis etsiä kuva joka kuvastaa yhtä sanaa, esim. kuva joka on hassu tai siinä näkyy ystävyys. Ensimmäiset viisi tunnetta ovat samat kuin postauksessa jossa minut haastetiin, mutta lisäsin pari lisää!


Rakkaus
Kuva (C)Kuvassa näkyy emän ja varsan rakkaus toisiinsa. Äidin, tai emän rakkautta ei voita mikään!


Onnellisuus.
Kuva (C) Susan Calonius

Kuvassa näkyy onnellisuuteni, kun olen juuri tullut viidenneksi maastotaitokisoissa Brydjan kanssa. Muistan sen onnellisuuden ja ilon tunteen kuin eilisen päivän! Siksi minulla ei ollut lainkaan epäselvyyttä minkä kuvan tähän kohtaan valitsen.


Ystävyys.
Pahoittelut huonosta kuvanlaadusta, en löytänyt parempaa! Kuva (C) Minä, Pihla.Tämä kuva kuvastaa mielestäni kahden hevosen välistä ystävyyttä. Kun toinen tarvitsee rapsutusta,
niin tarvitsee toinenkin!


Onnistuminen.
Kuva (C) Aaria Sitomaniemi

Kuvasta ei välttämättä päälle päin näy onnistuminen, mutta tuo kuva on otettu juuri kun sain kuvan hevosella, eli Tygellä nostettua ensimmäistä kertaa hyvän laukan! Se oli todellinen onnistuminen minulle.


Hauska.
Kuva (C) Minä, Pihla

Näitä hassuja kuvia hevosista minulla riittää pilvin pimein! Päätin kuitenkin valita tämän hauskan kuvan Brydjasta, jossa se näyttää kieltään.


Vapaus.
Kuva (C) Annika Kyrklund

Tässä kuvassa näkyy varsan vapaus. Kun saa vain juosta ja pukitella laitumella mielin määrin sekä syödä ruohoa vatsa täyteen. Ei ole töitä, ei ole velvollisuuksia, on vain vapaus.


Tb
Kuva (C) Äiti

Tb, eli Throwback, eli takaisin heitto, eli vanha kuva. Tb:hän ei ole mikään tunne, mutta päätin tähän loppuun vielä laittaa tällaisen vanhan kuvan. Kuvassa olen minä 11-vuotiaana, eli kesällä/syksyllä 2015. Ratsunani on Dyna. Vitsit olen ollut pieni!

Haastan seuraavat bloggaajat tekemään tämän saman haasteen!
Tämän kuvahaasteen saa tehdä tietenkin kuka muu tahansa, jos vain mainitsee minut ja blogini alussa, jos on saanut idean blogistani! Myös jos linkkaamani blogien kirjoittajat ovat jo tehneet tällaisen postauksen, niin ei heidän tietenkään sitä toista kertaa tarvitse tehdä.

Tällainen postaus tällä kertaa! Minulla oli postausinto poissa viime viikolla, mutta nyt se on taas palannut, onneksi! Huomenna lähden mökille ja sunnuntaina katsomaan kesäteatteriesitystä. Pääsen myös ehkä parin viikon päästä meidän tallin leirille!! Ihan Super kivaa ja jännää, toivottavasti leirillä olisi vielä tilaa. Pitäkää peukkuja!
Kivaa viikonloppua! -Pihla

12 kommenttia:

 1. Oi kiitos haasteesta! Saako noihin viiteen sanaan lisätä vielä lisää omia sanoja? esim rohkeus.
  Mutta kivoja kuvia olit kerännyt tähän. Pidän erityisesti tuosta "ystävyys" kohdan kuvasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vain, ja kiitos! Ja joo, saa lisätä omiakin kohtia.

   Poista
 2. kiitos haasteesta, tätä en olekaan vielä tehnytkään!

  VastaaPoista
 3. Kiitos haasteesta! Olinkin miettinyt minkä postauksen kirjottaisin joten tämä tuli hyvään aikaan!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin, hyvä että sait aiheen misyä kirjoittaa!

   Poista
 4. Kiitos oikein paljon haasteesta ja pitääkin nyt alkaa katselemaan kuvia sillä silmällä että voisin tämän haasteen tehdä.

  VastaaPoista
 5. Kiitos haasteesta! (mun blogin linkkin loppuun tulee 2 n-kirjainta , eli aaripaastatoiseeNN)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Joo mä huomasinkin sen ja linkkiin niin laitoin mutta tossa lukee josain syystä vaan yhellä n:llä :)

   Poista
 6. Kiva postaus tämä! Nämä tällaiset postaukset on kyllä aina niin kivoja lukea! Jotenkin tykkään näistä hyvin paljon! Ja nuo kuvat oli muuten kivoja, erityisesti "hauska" kuva oli valloittavan ihana!

  elaimetsydammessa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Aino! Mahtavaa jos tykkäsit!

   Poista

Kysytyimpien vastaukset:
-Muokkaan blogin kuvat Adobe Lightroom CC -sovelluksella
-Blogin kuvat on otettu Canon EOS 1300D:llä ja iPhone 6:lla
-Mikään blogissa esiintyvistä hevosista ei ole omistuksessani

Muista kommentoidessasi olla asiallinen! Positiiviset kommentit piristävät kirjoittajan päivää, mutta rakentava palaute on ehdottomasti tervetullutta, kunhan et lähde haukkumaan ketään tai mitään.