maanantai 11. joulukuuta 2017

Tallin pikkujoulut!

Mugga

Lauantaina 9.12. oli tallimme pikkujoulut. Lähdin tallille vähän ennen kahtatoista, sillä pikkujoulut alkoivat klo 12. Alkuun menin taukohuoneeseen, sillä siellä olivat kaikki muutkin. Otin glögiä ja joulutortun mukaani, ja istahdin vapaalle penkille. Juttelimme tovin, kunnes junnutiimiläiset lähtivät laittamaan hevosiaan valmiiksi heidän joulukatrilliin. En itse kuulu junnutiimiin, mutta lähdin heidän mukaansa puunaamaan hevosia. Tein Brydjalle häntään ja otsaharjaan letit, samoin Örkille. Niistä tuli tosi kivat, varsinkin Örkin häntäletistä. Lisäsin lettien sekaan erivärisiä joulunauhoja, jotta hevosista saatiin jouluisen näköisiä.


Örk

Örkin otsaharjan letti

Brydjan otsaharjan letti

Brydja

Örkin häntäletti

Brydjan häntäletti

Joulukatrilli oli aivan upea! Ennen sitä otin tallipihassa kuvia ratsukoista, ja itse katrillista sen aikana. Otin myös videota, mutta se loppui lyhyeen, sillä puhelimen akku alkoi reistailemaan kolean ilman takia, harmillisesti. Onneksi sain napattua edes jotain materiaalia katrillista. Katrillin jälkeen muut saivat ratsastaa näillä hevosilla, ja itse tietenkin kipitin hakemaan kypärän tallista ja nakkasin itseni Brydjan selkään, kenenkäs muunkaan! Saimme mennä käyntiä ja tölttiä, sekä lopuksi hypätä pari pientä estettä, jotka oli pystytetty kentälle, koska niiden hyppääminen oli ollut osa katrillin ohjelmaa. Oli super kivaa päästä Brydjan selkään, ja vieläpä hyppäämään sillä ilman satulaa pari kertaa!

Kuvia junnutiimin joulukatrillista
Lyhyen ratsastuksen jälkeen veimme hevoset talliin ja purimme niiltä letit, sekä otimme tietty suitset ja mahdolliset suojat pois. Sen jälkeen menimme vielä kaikki juomaan glögiä ja syömään tarjolla olevia jouluherkkuja joksikin aikaa. Glögiä tuli juotua sinä päivänä kyllä koko joulukuun edestä! Ennen lähtöäni kävin vielä moikkaamassa hevosia, ja ihmisiäkin. Oli super kivat pikkujoulut! En päässyt tiistaina tallille kaverini synttärien takia, joten oli kiva "korvata" se tallikerta näillä pikkujouluilla.


Örk

Tässä oli tämä lyhyehkö, kuvapainotteinen postaus tallin pikkujouluista. Julkaisin blogissa äsken yhteisen postauksen perjantain ratsastustunnista ja näistä pikkujouluista, mutta tuli vain sellainen olo, että se ei ole hyvä, joten palautin sen luonnoksiin ja julkaisin sen sijaan tällaisen postauksen pelkistä pikkujouluista. Mukavaa maanantai-iltaa ja viikonjatkoa kaikille! Tällä viikolla blogiin tulossa vaikka mitä kivoja ja erikoisempiakin postauksia, pysykää kuulolla! Valikoituiko näistä kuvista lemppariasi?

-Pihla

2 kommenttia:

  1. Tosi hienoja kuvia!! Ootan innolla viikon seuraavia postauksia jos kerran jotain spessumpaakin luvassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kiva kun ootat innolla tulevia postauksia :)

      Poista

Kysytyimpien vastaukset:
-Muokkaan blogin kuvat Adobe Lightroom CC -sovelluksella
-Blogin kuvat on otettu Canon EOS 1300D:llä ja iPhone 6:lla
-Mikään blogissa esiintyvistä hevosista ei ole omistuksessani

Muista kommentoidessasi olla asiallinen! Positiiviset kommentit piristävät kirjoittajan päivää, mutta rakentava palaute on ehdottomasti tervetullutta, kunhan et lähde haukkumaan ketään tai mitään.