lauantai 30. kesäkuuta 2018

Vesiputoukset ja aallokot Kreikan tyyliin

Olin viime viikolla lomailemassa Kreikassa, Lefkaksen saarella. Loma oli super kiva, ja järkkärini pääsi matkustamaan kanssani ensimmäistä kertaa ulkomaille saakka! Sain pitkin viikkoa räpsittyä paljon tosi kivoja kuvia, lähinnä maisemista. Kyselin hevosinstagramini instastoryssa, kiinnostaisiko kuvapostaus kreikanlomalta. Suurimpaa osaa se kiinnosti, joten lähdin sitä tietenkin toteuttamaan, ja tässä se nyt on. Kuvia oli niin paljon, että näin parhaaksi koota ne neljän kuvan kollaaseihin, ja selittää hieman jokaisesta kuvasta. Ymmärrätte varmasti paremmin, kun näette!



1. - Hotelliaamupalat ovat niin parhaita! Meidän hotellilla oli tosi monipuolinen ja hyvä aamupala - lettuja unohtamatta! Tällainen aamupala kelpaisi kyllä ihan joka aamu. 
2. - Hotellirakennukset olivat niin nättejä, niin kuin kreikkalainen arkkitehtuuri ylipäätänsä!
3. - #artsy äidin ottama kuva. 
4. - Monessa ravintolassa pyöri tosi suloisia kulkukissoja, joista yhdestä nappasin kuvankin!



1, 2, 3. - Auringonlaskut olivat niin hienoja ja pinkkejä upeine pilvineen. Niitä kyllä oli ilo kuvata, sillä meidän kotipihalle ei auringonlaskut oikein näy, niin niitä harvemmin pääsee kuvailemaan.
4. - Uiminen lomalla oli ehdottomasti parasta, ja uima-altaassa sekä meressä tulikin vietettyä joka päivä useampi tunti!



1, 2, 3. -  Hotellin parvekkeen maisemista tuli otettua kyllä vähän liikaakin kuvia, mutta parempi liikaa kuin liian vähän. Ja jäätelöä tietenkin tuli myös pariin otteeseen syötyä siinä kuumuudessa!
4. - Rakastan yli kaiken kreikkalaista ruokaa. Ehkä pasta on enemmänkin Italialaista, mutta hyvältä se maistui kuitenkin.





1, 2, 3. - Kävimme loman puolivälin paikkeilla Nidrin vesiputouksilla, lyhyen ajomatkan päässä hotellistamme. Vesiputousreitin varrella oli upeita maisemia, ja kuvia tulikin matkan varrelta otettua useita satoja. 
4. - Retkellä oli hauskaa, kuten voi huomata! 
5. - Reitillä oli hassu reikä keskellä maata, jossa virtasi vesi. 
6. - Kuvaaja is my middle name.. 
7, 8. - Ja lisää vesiputouskuvia!



1. - Lisää auringonlaskuja! Kaikilla pastellinväreillä liukuvärjättyä taivasta oli uskomatonta kuvata. 
2. - Kuva minustakin tähän väliin
3. - Lämpötilasta ei kyllä ollut valittamista! 
4. - Lento Kreikkaan lähti hyvin aikaisin aamulla, ja lähtö lentokentälle oli sitäkin aikaisemmin. Ihanasta auringonnoususta sai kyllä upean kuvan. Jotain hyötyä siitä heräämisestäkin! Pitäisi kyllä joskus kesällä mennä kunnolla aamuyöstä kuvaamaan auringonnousua, jos vain jaksaisi herätä.



1, 2. - Hotellin ympäristössä kasvoi ihania kukkia, joista tietenkin oli pakko räpsiä kuviakin.
3, 4. - Merenrannalla oli myös hienot maisemat ja näkyvät kiviin paiskautuvat aallot!


Toivottavasti hieman erilaisemmat kuvat tällä kertaa maistuivat. Hevosia on ihana kuvata, mutta niin on myös vähän erilaisia maisemakuviakin. Onneksi omaan hevosleiriini on enää alle kolme viikkoa, jolloin hevosia pääsee kyllä kuvaamaan tosi paljon. Luvassa myös toivottavasti parit rippikuvaukset. Tosi kivaa, että pääsen heti tositoimiin kuvausjutuissa, sillä valokuvaus on tällä hetkellä varmaan lempiharrastukseni. Mukavaa viikonloppua kaikille! Oletteko te päässeet ulkomaille tänä kesänä, tai onko matkoja vielä tulossa?

-Pihla

6 kommenttia:

  1. Nättejä kuvia! 😍

    https://nouw.com/suviannika

    VastaaPoista
  2. Vaikutti kivalta reissulta ja hyviä kuvia sait otettua! Hotelliaamupalat ❤️ Kreikka on kyllä hyvä matkakohde, Oon itse käynyt Kreetalla, joten oli kiva nähdä, millaista toisella saarella on! Mulla on tulossa syksymmällä matka New Yorkiin poikaystävän perheen luo, mutta olis mukava käydä jossain uudessakin paikassa vielä tänä vuonna! ��

    https://nelistelya.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ihan huippu reissu - ja hotelliaamupala! :D Kreikka on kyllä ehdottomasti oma lempikohteeni. Toivottavasti sä pääset New Yorkin lisäksi jonnekin muuallekin, ja että Nycin matka on onnistunut. Olisi niin siistiä päästä itsekin sinne! Kiitos vielä kommentista :)

      Poista
  3. Oi! Todella nättejä kuvia nämä kaikki! Teillä oli varmasti huppu reissu kokonaisuudessaan. Nuo taivaasta otetut kuvat ovat kyllä ihanan sävyisiä, kun myös kaikki ruokaan liittyvät kuvat ovat myös suosikkejani, tietysti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Aino! Oli onneksi ihana matka. Kaikista kuvistakin tuli niin kivoja kaikin puolin, ruokakuvat varsinkin :D

      Poista

Kysytyimpien vastaukset:
-Muokkaan blogin kuvat Adobe Lightroom CC -sovelluksella
-Blogin kuvat on otettu Canon EOS 1300D:llä ja iPhone 6:lla
-Mikään blogissa esiintyvistä hevosista ei ole omistuksessani

Muista kommentoidessasi olla asiallinen! Positiiviset kommentit piristävät kirjoittajan päivää, mutta rakentava palaute on ehdottomasti tervetullutta, kunhan et lähde haukkumaan ketään tai mitään.