perjantai 9. maaliskuuta 2018

Nyt on aika kysymysten!

Perinteisestä questions & answers eli Q&A postauksesta on päässyt vierähtämään jo tovi jos toinenkin. Viime vuoden syyskuussa julkaistusta kaksiosaisesta kysymys-vastaus postaussarjasta nousi yllättävän suosittu, ja kysymyksiä tuli näitä postauksia varten paljon enemmän kuin osasin olettaa. Kuten saattaa arvata, nyt on viimein aika uusien kysymyksien ja vastauksien.

Teidän tehtävänä on siis kommentoida tähän postaukseen anonyyminä tai omalla nimellänne kysymyksiä. Postauksessa, jossa vastaan näihin kysymyksiinne, en mainitse kysyjien nimiä. Kysymykset voivat liittyä mihin vain: islanninhevosiin, varusteisiin, askellajeihin, arkielämääni jne. Kysy mitä mieleen tulee, kunhan kysyt. Tyypillistä Q&A postauksissa on se, ettei hirveän moni laita kysymyksiä bloggaajalle, vaikka hän niitä pyytäisi monissakin sosiaalisissa medioissa. Luotan kuitenkin teihin, että jaksatte laittaa minulle kysymyksiä. Olettehan luottamuksen arvoisia? Yksi kysymys on aina parempi kuin ei yhtään, mutta useampi kysymys ei ole pahitteeksi. Kysymyksiä saa siis laittaa niin paljon tai vähän kuin itse haluat ja keksit. Vastaan kaikkiin, ellei jotkin kysymykset ole itsestäänselvyyksiä (esim. nimeni).

Kysymyksiä saa kysyä niin kauan, kunnes julkaisen itse Q&A:n. Toteutan vastauspostauksia niin monta kuin tarve vaatii. Jos yksi ei riitä, jaan kysymykset kahteen osaan, jottei postauksista tule liian pitkiä ja tylsiä. Kysymyksiä voi kysyä myös hevosinstassani directissä tai uusimpien kuvien kommenteissa, sekä whatsapissa jossain ryhmässä tai yksityisviestillä, mikäli sinulla on numeroni. Pääasiassa kysymyksien kuitenkin toivoisin tulevan tämän postauksen kommentteihin. Toivottavasti kysymyksiä tulee paljon, sillä aina on kivempi saada niitä liikaa kuin liian vähemmän. Oikein mukavaa viikonlopun alkua kaikille!


(c) Pihla P. / minä


-Pihla

16 kommenttia:

 1. Haluaisitko oman/omia issikoita nyt tai joskus? Osaisitko kuvitella joskus omistavasi esim. Oman islanninhevostalllin missä pidettäisiin ratsastustunteja, vaelluksia yms.? Onko sinulla suunnitelmia tulevaisuuteen hevosten kanssa?

  VastaaPoista
 2. Täältä pesee! Mikä sai sinut ihastumaan juuri issikoihin?
  Kauanko olet ratsastanut?
  Löytyykö sulta kenties unelmahevosta?
  Ja ööh, top 5 lempiblogit? 😎

  VastaaPoista
 3. Mikä on sun suosikkipiirre issikoissa?
  Mikä on sulle tärkeintä ratsastuksessa/heppailussa ylipäänsä?
  Millaiseksi ratsastajaksi kuvailisit itseäsi?
  Onko sulla tavoitteita ratsastuksen suhteen? Millaisia?

  VastaaPoista
 4. Onko sulla blogille tavoitteita?
  Monta kertaa olet tippunut?
  ratsastustavoitteesi?
  ootko miettinyt mitä teet peruskoulun jälkeen? (en tiedä onko vielä ajankohtainen)

  VastaaPoista
 5. Jos saisit valita yhden hevosen kaikista maailman hevosista kuka se olisi?
  Lempi varusteväri?

  VastaaPoista
 6. Mp playsson.netin junnutiimi ja et sinne valittiin uusei tyyppei? Seurusteletko sä tai ooks koskaa seurustellu? Mitkä on sun lempiartistit tällä hetkellä?

  VastaaPoista
 7. Haluaisitko ratsastaa useammin?
  Lempikouluaine?
  Onks sun luokalla monta muuta jotka harrastaa ratsastusta?
  Minkälaiseks ihmispersoonaks kuvailisit ittees?
  Mielipide kouluruuasta?
  Lempparihepparotu issikoiden jälkeen?
  Entä ponirotu?
  Monta tuntii sul on kouluu viikossa?
  Onks sun ihastus?
  No tos nyt oli muutama tollee aihepiirin laidasta laitaan ;)

  VastaaPoista

Kysytyimpien vastaukset:
-Muokkaan blogin kuvat Adobe Lightroom CC -sovelluksella
-Blogin kuvat on otettu Canon EOS 1300D:llä ja iPhone 6:lla
-Mikään blogissa esiintyvistä hevosista ei ole omistuksessani

Muista kommentoidessasi olla asiallinen! Positiiviset kommentit piristävät kirjoittajan päivää, mutta rakentava palaute on ehdottomasti tervetullutta, kunhan et lähde haukkumaan ketään tai mitään.