torstai 29. maaliskuuta 2018

Täydelliset, ja ei niin täydelliset hevoskuvat

Sosiaalisiin medioihin, kuten Instagramiin jaetaan yleensä vain ne parhaimmat ja onnistuneimmat hevoskuvat, mutta rakkaat ja ihanat nelijalkaiset ystävämme osaavat eläiminä näyttää kuitenkin ne toisetkin puolensa. Tässä postauksessa päästään pintaa syvemmälle katsomaan, mikä on hevoskuvien toinen puoli, ja millaisia kuvia söpöjen poseerausotosten lisäksi kuvauksissa ja muissa tilanteissa hevosten kanssa yleensä saadaan ainakin muutama. Postaukseen sain idean Aadan blogista Askel lähemmäs unelmia. Luvassa siis kuvapostaus täynnä hulvattomia kuvia, nauttikaa!


"Mutta kun kutittaa niin vietävästi!"

"Vrumm olen sairaan nopee poni, joka hyppää korkeuden sijaan pituutta!"

"Ei vois vähempää kiinnostaa. Lepuutan ihan vähän silmiäni vaan"

"Kato, saan väännettyä kielen joka ilmansuuntaan"

"Mitä sitruuna sanoi kun se jäi auton alle? Ei mitään se vaan tirskahti"

Tässä kumpikaan ei enää tiennyt, mitä tapahtuu ja mitä pitäisi tehdä.

Avaa kuva isoksi klikkaamalla, ja zoomaa ratsastajaan. Niinpä, ja kummituksia ei muka ole olemassa.

"Näytät ihan roskalta, voinko mä viedä sut ulos?"

Ei näin...

.. ei näinkään..

.. okei, luovutan. 

"Hmm, harjoittaakko ratsastajan lentotaitoja vai ei?"

"Voi kun turvaliivi on niin huonosti"

"Päätin esteiden lomassa harjoittaa ilmavujitsua!"


Kaikki kuvat lukuun ottamatta Brydjan hassuilukuvaa, ovat 2017 kesän leiriltä. Aina sitä ei onnistu hevosen kanssa täydellisesti, mutta näistäkin hetkistä voi saada todella hauskoja, ja hienojakin kuvia. Kaikki kuvat olivat kieltämättä hauskoja, mutta mikä/mitkä mahtoivat olla teidän lukijoiden omia lempikuvia? Kommentoi se alas! Minulla oli tänään viikon viimeinen koulupäivä, sillä perjantaista ensi maanantaihin on lyhykäinen pääsiäisloma. Viikonloppuna vaihtuu myös kuukausi marraskuusta huhtikuuhun. Se puolestaan tarkoittaa sitä, että on enää reilu viikko Tampereen Hevoset-messuille. Näillä näkymin olen menossa sinne sunnuntaina. Siihen liittyviä postauksia tulossa omaan, sekä Playsson.netin junnutiiminkin blogiin tästä viikonlopusta alkaen. Oikein mukavaa pääsiäistä kaikille!

-Pihla

4 kommenttia:

 1. Tää oli hauska! Omalta kohdaltani en osaa mitään tiettyä suosikkia sanoa, nää oli kaikki tasapuolisesti hyviä.:D Mulla on roikkunut miun ja Pokkiksen yhteiseltä taipaleelta vastaavanlainen postaus varmaan puoli vuotta luonnoksissa, voisin ehkä joskus laittaa sen julkaisukuntoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kiva kuulla, että postaus oli mielestäsi hauska ja kaikki kuvat olivat hyviä. Mullakin tää postaus roikkui luonnoksena useamman kuukauden ennen kuin sain aikaiseksi oikeasti tehdä tämän. Tee ihmeessä vastaavanlainen postaus omaan blogiisi, nämä ovat niin hauskoja luettavia! :D

   Poista
 2. Haha, hyvä postaus ja oikein hassuja kuvia koko postaus täynnä! Nää tälläset hassujen ilmeiden sekä epäonnistumisien postaukset ovat kyllä kivoja, varsinkin silloin, kun kuvat ovat oikeasti epäonnistuneita. Tosi kiva postaus siis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Tällaiset epäonnistumiskuvat ja muut hassut hevoskuvat on kyllä tosi hauskoja. Vahingonilo paras ilo ;D

   Poista

Kysytyimpien vastaukset:
-Muokkaan blogin kuvat Adobe Lightroom CC -sovelluksella
-Blogin kuvat on otettu Canon EOS 1300D:llä ja iPhone 6:lla
-Mikään blogissa esiintyvistä hevosista ei ole omistuksessani

Muista kommentoidessasi olla asiallinen! Positiiviset kommentit piristävät kirjoittajan päivää, mutta rakentava palaute on ehdottomasti tervetullutta, kunhan et lähde haukkumaan ketään tai mitään.