lauantai 7. lokakuuta 2017

30 jouluista postausideaa hevosbloggaajille

Blogissani on nähty aikaisemmin kaksi postausideoita hevosbloggaajille -postausta. Molemmat ovat olleet suosittuja, ja niiden ideoista on pidetty. Jo kesällä sain idean toteuttaa tällaisen postausidea-postauksen, jossa jakaisin jouluisia postausideoita. Nyt lokakuussa suurin osa alkaa toteuttamaan, eli kirjoittamaan luonnoksiksi blogin joulukalenteria, jos sellaisen blogiin aikoo tehdä. On siis loistava aika jo nyt julkaista tämä postaus, ja jakaa 30 jouluista postausideaa hevosbloggaajille! Ideoita voi ehdottomasti soveltaa muun tyylisiin blogeihin. 
1. DIY jouluiset varusteet hevoselle (esim. otsapanta, korvahuppu tms.)
2. 5 lettiä hevoselle ja ideoita niiden jouluiseen koristeluun
3. Ideoita jouluiseen banneriin/ulkoasuun
4. Ei vain pelkkiä porkkanoita - ideoita hevosen joululahjaksi
5. Tallin joulusiivous -my day
6. Varusteitta - ratsastuspostaus tunnista ilman varusteita
7. 10 syytä rakastaa joulua
8. Hevosenkengät hyötykäyttöön - ideoita niiden uusiokäyttöön
9. Ideoita hevosen karsinan jouluiseen koristeluun
10. Nettikiusaaminen - mitä se oikeastaan on? Mitkä ovat kokemukseni siitä?


Brydja

11. Top 5 jouluiset elokuvat/sarjat, jotka on pakko nähdä!
12. Kaikkien aikojen varustepostaus - omat ja/tai hevosen parhaat varusteet kautta aikain
13. Minun ja hevoseni top 3 - itseni ja hevoseni kolme lempi asiaa joulusta
14. Apua! - ideoita Matti Myöhäisille, mitä antaa joululahjaksi kavereille, tutuille jne.
15. Elämäni hevoset - mitkä opettivat minulle ratsastuksesta ja rakkaudesta eniten?
16. Suomi 100 -itsenäisyyspäivän my day
17. Kumpi vai kampi?
18. Ihanimmat joulurunot ikinä
19. Viisi lempi blogiani, miksi juuri ne?
20. Suuri jouluherkkujen maistelu - videopostaus


Stella ja varsa (huomatkaa ihana mutapeite, kiitos kurakelien!)

21. DIY 3 helppoa jouluherkkua ihan vaan itsellesi
22. 10 postausideaa, jotka eivät petä
23. Pahin tapaturma hevosten kanssa -storytime
24. My day - talvimaastossa!
25. Kuvakooste joulusta
26. Joululahjatoiveeni
27. Esittelyssä: Blogivihko ja vinkkejä sen tekemiseen ja ylläpitämiseen
28. Mielipiteeni bloggaajista - mitä arvostat heissä eniten, entä mikä ärsyttää?
29. Joulukuvaukset - vinkkejä jouluisten hevoskuvien ottamiseen ja niiden valmisteluun
30. 3 koodia - koodipostaus kolmesta mielestäni parhaasta koodista kautta aikain


Seifur

Siinä oli jouluiset postausideat hevosbloggaajille! Jos keksisin näitä lisää, voisin toteuttaa ehkä toisen osan, mutta minusta tuntuu, että tämä yksi riittää tälle vuodelle. Toivottavasti näistä kolmestakymmenestä ideasta löytyi edes pari kivaa postausideaa, jotka voisi toteuttaa blogissa. Tällä kertaa en velvoita mainitsemaan minua/tai blogiani postauksessa, jos jonkun ideoista toteutat. Kiva jos mainitset, mutta jaetaan aikaista joulumieltä ja annan luvan ottaa ideoita aivan vapaasti tästä postauksesta ilman mainintaa, että idea on minulta.

Itse olen täysi jouluhullu, ja sen takia haluan toteuttaa jonkin jouluisen postaussarjan blogissani. Kokonaiseen joulukalenteriin minulta ei aikaa tarpeeksi liukenisi, mutta adventtikalenteria on lupa odottaa. Joka adventtisunnuntai joulukuun ajan julkaisen jonkun jouluisen postauksen, ja tietenkin jouluaattona tai joulupäivänä täytyy joku postaus julkaista. Toteutan ilomielin myös jouluisia bannereita lokakuusta alkaen, ja pari tilausta olen jo saanut. Kivaa ja rauhaisaa joulunodotusta kaikille, hieman aikaisin, mutta parempi lokakuussa kuin ensi tammikuussa!

-Pihla

10 kommenttia:

 1. Kiva ja tarpeellinen postaus! Olisin odottanut vähän enemmän hevosiin liittyviä joulupostauksia, mutta ymmärrän kyllä että niitä voi olla vaikea keksiä kun omakin pää lyö ihan tyhjää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Heosiin liittyviä postauksia olisi voinut olla enemmänkin, mutta halusin listata joitain muitakin, esimerkiksi juuri vaikka joululahjatoiveeni. Mutta aina melkein kaikesta voi onneksi soveltaa enemmän tai vähemmän hevosiin liittyviä ideoita jouluisempaan tai vähemmän jouluisempaan suuntaan. Mukava kuitenkin jos tykkäsit ideoista :)

   Poista
 2. Tosi kivoja ja monipuolisia ideoita. Yksi idea nousi ylitse muiden,jonka ehkä toteutan hieman muunnellusti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi! Kiva kuulla, että joku idea pääsee sovelletusti toteutukseen :)

   Poista
 3. Todella hyvä postaus, idea ja toteutus! Niin kiva, että keksit näinkin paljon jouluisia postausideoita. Tästä on varmasti monelle paljon hyötyä joulukalenteria tehdessä! Mielestäni olisi kiva, jos tälle tulisi toinenkin osa, mutta tee siten, miten itse asia parhaimmaksi näet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Toivon todella, että tästä on monelle hyötyä. Katsotaan jos keksisin tarpeeksi lisää ideoita, niin voisin julkaista toisenkin osan.

   Poista
 4. Olipa kivoja ideoita! Voisin vaikka ottaa noista ideoista pari omaan joulukalenteriin, jonka tosin toteutan vain adventtikalenterina, mutta silti. 1,2 ja 29 kiinnostavat eniten ja 8 on ihan kiva, mutta ehkä hieman hankala toteuttaa, sillä jos kengistä tekisi esim. naulakon, joutuisi hitsaamaan. Ja minäkun en osaa hitsata :D

  www.tuhattasataa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ida! Kiva jos ideoista muutama päätyy sinun adventtikalenterin luukkuihin :) kasikohta on mustakin kiva, ja hevosenkengistä voi tehdä niin paljon kaikkea! Naulakon tekemiseen tarvii joo hitsausta, se on vähän hankalampi. Ite oon tehny hevosenkengästä kehykset yhdelle piirrustukselle, spreijannut ja liimannut kuvan.

   Poista
 5. Itse ajattelin tänä vuonna ensimmäistä kertaa toteuttaa blogissani joulukalenterin. Katsoo jos näistäkin saisi sovellettua jotain, vaikka omassa blogissa seikkailee hevosten sijaan lauma näätiä.

  Jossain kohtaa pitänee kyllä koettaa valjastaa lukijoitakin avuksi heittämään ideoita, mitä he haluaisivat luukuista löytää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En olekkaan koskaan nähnyt blogia jossa kerrottaisiin näädistä! Kiinnostava osa-alue, eikä samanlaisia blogeja varmana löydy helpolla :D

   Kiva jos jotkut ideoista pääsee toteutukseen, ja ylipäätänsä joulukalenterin toteutat!

   Poista

Kysytyimpien vastaukset:
-Muokkaan blogin kuvat Adobe Lightroom CC -sovelluksella
-Blogin kuvat on otettu Canon EOS 1300D:llä ja iPhone 6:lla
-Mikään blogissa esiintyvistä hevosista ei ole omistuksessani

Muista kommentoidessasi olla asiallinen! Positiiviset kommentit piristävät kirjoittajan päivää, mutta rakentava palaute on ehdottomasti tervetullutta, kunhan et lähde haukkumaan ketään tai mitään.